nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PAC siasat tiga kes termasuk penjualan tanah DBKL

4 NOV: Selepas tertangguh sejak sekian lama akibat penularan Covid-19, Jawatankuasa Kira-kira Wang Negara (PAC) akan membentangkan tiga laporan dalam tempoh dua minggu akan datang.

Pengerusinya, Wong Kah Woh, berkata antara laporan berkenaan adalah berkaitan kes Sekolah Sukan Malaysia Perlis, Projek Sistem Kutipan Caj Jalan (RC) dan Rekod Kemasukan Kenderaan Asing (VEP) serta Penjualan Tanah Milik Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (DBKL).

Wong Kah Woh

“Sejurus pelantikan 12 ahli PAC oleh Parlimen, PAC mengadakan taklimat oleh Sekretariat PAC berhubung prosedur, tadbir urus serta punca kuasa jawatankuasa dalam mengadakan mesyuarat.

“Dalam beberapa minggu akan datang, jawatankuasa ini akan memberikan keutamaan kepada kes yang tertangguh sebelum ini dan berhasrat membentangkan sekurang-kurangnya tiga laporan dalam dua minggu akan datang,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Mengulas lanjut, Kah Woh berkata, PAC akan mengambil langkah menyiapkan laporan yang belum dimuktamadkan antaranya, isu Kawalan Pekerja Asing dan Perkhidmatan Pendidikan Malaysia Global (EMGS).

Kah Woh berkata PAC juga berhasrat memanggil semula Ketua Audit Negara, Datuk Nik Azman Nik Mohamad serta Pengerusi Jawatankuasa Siasatan Tadbir Urus, Perolehan dan Kewangan Kerajaan (JKSTUPKK), Tan Sri Ambrin Buang.

“Mereka dipanggil semula untuk memberikan taklimat kepada ahli PAC berkenaan isu yang dicadangkan oleh PAC sebelum ini, iaitu isu Pengurusan Dana Mudahcara Kerjasama Awam Swasta (UKAS), Perumahan Generasi Baharu FELDA, Pelan Pemulihan Syarikat Penerbangan MAS, Pertukaran Tanah Kementerian Pertahanan, 1BestariNet dan Sistem Penguatkuasaan Automatik (AES).

“Ini membolehkan ahli PAC khasnya ahli baharu mendapat penjelasan lanjut sebelum PAC membuat keputusan ke atas isu berkenaan,” katanya.

Dalam pada itu itu, beliau berkata, PAC akan mendengar taklimat Ketua Audit Negara mengenai Laporan Audit Negara berhubung Penyata Kewangan Kerajaan Persekutuan 2019 apabila laporan berkenaan dibentangkan di Dewan Rakyat esok.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.