nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Parlimen perketat SOP, swab test setiap 2 minggu

3 NOV: Semua Ahli Parlimen diwajibkan menjalani saringan ujian COVID-19 setiap dua minggu selari dengan usaha kerajaan untuk mengekang penularan wabak berkenaan.

Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun berkata, arahan itu disampaikan setelah berbincang dengan Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah, semalam.

Sehubungan itu, Azhar berkata, pentadbiran Parlimen akan mengeluarkan notis pemberitahuan dari semasa ke semasa mengenai keperluan menjalani ujian saringan terbabit.

“Sekiranya ada kes positif dicatatkan di Parlimen, penilaian prosedur operasi standard (SOP) sewajarnya akan dilakukan.

“Perlu diingatkan, sebarang penularan jangkitan bakal menyebabkan bangunan Parlimen ditutup sekiranya perlu berbuat demikian,” katanya dalam pemasyhuran yang dibacakan timbalannya, Datuk Seri Azalina Othman Said, di Dewan Rakyat, hari ini.

Ujian swab tiga hari sebelum sidang Parlimen bermula

Sementara itu, Azhar berkata, ahli-ahli Parlimen juga dinasihatkan supaya tidak lagi mengadakan majlis jamuan atau bermesyuarat di dalam kelompok yang besar semasa di luar Dewan sama ada di premis Parlimen atau pun di luar premis.

Katanya, mereka juga dinasihatkan supaya mengehadkan pergerakan masing-masing semasa di luar premis Parlimen sepanjang tempoh persidangan serta mengelakkan bergaul atau menghadiri majlis dan tempat sesak.

“Jika perlu menghadiri mesyuarat secara fizikal, ahli-ahli Yang Berhormat dipohon mematuhi SOP ditetapkan dengan ketat.

“Perlu diingatkan apa-apa jangkitan mungkin menyebabkan bangunan Parlimen ditutup sekiranya didapati perlu berbuat demikian,” ujarnya. -Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.