nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Belanjawan: Elaun OKU dinaikkan

6 NOV: Kerajaan bersetuju untuk menaikkan kadar bantuan kebajikan bulanan kepada golongan rentan termasuk orang kurang upaya (OKU) dalam Belanjawan 2021.

Menteri Kewangan, Tengku Datuk Seri Zafrul Tengku Abdul Aziz berkata, kadar bantuan OKU tidak berupaya bekerja akan dinaikkan daripada RM250 kepada RM300.

“Kadar bantuan warga emas dan bantuan penjagaan OKU dan pesakit kronik terlantar dinaikkan daripada RM350 kepada RM500.

“Kadar elaun pekerja OKU juga dinaikkan daripada RM400 kepada RM450,” katanya ketika membentangkan Belanjawan 2021 di Dewan Rakyat hari ini.

Tengku Zafrul berkata, kadar bantuan kanak-kanak keluarga miskin dinaikkan daripada RM100 seorang anak dengan maksimum RM450 sekeluarga, kepada RM150 seorang anak berumur tujuh tahun hingga 18 tahun atau RM200 seorang anak berumur enam tahun dan ke bawah dengan maksimum RM1,000 sekeluarga.

Katanya, beliau berharap peningkatan kadar ini membantu dengan penjagaan anak-anak serta nutrisi makanan.

“Contohnya, jika Puan Safiah mempunyai tiga anak dengan dua daripadanya berusia enam tahun ke bawah dan suaminya OKU bekerja, keluarganya beliau akan mendapat bantuan RM1,000 sebulan.

“Kenaikan kadar ini membabitkan peruntukan sebanyak RM2.2 bilion iaitu tambahan sebanyak RM700 juta dan memanfaatkan lebih daripada 400,000 penerima,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.