nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kenaikan gaji dorong ADUN Kelantan kerja lebih kuat

9 NOV: Dewan Undangan Negeri (DUN) Kelantan hari ini meluluskan Rang Undang-undang (RUU) Saraan Anggota Pentadbiran dan Ahli-ahli Dewan Negeri Pindaan 2020 secara sebulat suara bagi menaikkan gaji mereka pada satu jumlah yang tidak dinyatakan.

RUU itu dicadangkan oleh Timbalan Menteri Besar, Datuk Mohd Amar Nik Abdullah sebagai suatu enakmen dengan tiga kali bacaan.

Ketika membentangkan cadangan berkenaan, Mohd Amar yang juga Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Panchor berkata, pindaan itu berikutan keadaan yang mencabar kepada anggota pentadbiran dan ADUN ketika ini, selain sebagai satu pelarasan elaun antara negeri Kelantan dengan negeri lain.

“Selain itu, tugas anggota pentadbiran dan ADUN kini semakin berat dan membawa harapan tinggi daripada rakyat terutama ketika berdepan wabak Covid-19.

“Oleh yang demikian, kerajaan mencadangkan pindaan dibuat terhadap RUU berkenaan.

“Adalah diharapkan pindaan ini akan mendorong anggota pentadbiran dan ahli-ahli Yang Berhormat untuk bekerja lebih gigih dan membantu untuk berkhidmat kepada orang ramai pada tahap yang maksimun,” katanya.

Beliau berkata demikian pada Persidangan DUN Kelantan di Kompleks Kota Darulnaim, Kota Bharu, hari ini.

Selepas pembentangan itu, Speaker DUN Kelantan, Datuk Abdullah Yaakob, memberi laluan untuk cadangan itu dibahaskan, namun tiada seorang pun wakil rakyat berbuat demikian sekali gus diluluskan sebulat suara.

Media sebelum ini melaporkan, EXCO kerajaan negeri dan Adun di Kelantan akan menikmati kenaikan gaji pokok sekitar RM3,000 hingga RM5,000 sekiranya RUU saraan anggota pentadbiran dan ahli-ahli dewan negeri pindaan 2020 diluluskan.

Kenaikan itu dikatakan wajar memandangkan terdapat perbezaan gaji yang agak ketara dengan negeri lain.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.