nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Belanjawan 2021 manifestasi keprihatinan kerajaan PN

10 NOV: Belanjawan 2021 merupakan manifestasi komitmen serta keprihatinan kerajaan Perikatan Nasional (PN) dalam memastikan kebajikan dan kesejahteraan rakyat, tanpa mengira kaum dan agama, terus terbela dalam menghadapi penularan wabak COVID-19.

Perkara itu dinyatakan dalam kenyataan bersama Presiden empat parti di bawah PN iaitu Tan Sri Muhyiddin Yassin (Parti Pribumi Bersatu Malaysia), Datuk Seri Abdul Hadi Awang (PAS), Datuk Seri Dr Jeffrey Kitingan (Parti Solidariti Tanah Airku) dan Datuk Seri Yong Teck Lee (Parti Maju Sabah), hari ini.

PN turut menzahirkan sokongan penuh terhadap Belanjawan 2021 yang telah diumumkan oleh Menteri Kewangan, Datuk Seri Tengku Zafrul Tengku Abdul Aziz dalam sidang Dewan Rakyat, 6 November lalu.

Perikatan Nasional
Tan Sri Muhyiddin Yassin mempengerusikan Mesyuarat Majlis Tertinggi PN secara maya malam tadi.

“Belanjawan 2021 yang berjumlah RM322.5 bilion merupakan belanjawan terbesar dalam sejarah negara.

“Ini merangkumi lebih RM4.2 bilion untuk mengurangkan beban rakyat, lebih RM4 bilion kepada barisan hadapan dalam memerangi COVID-19, dan RM3 bilion untuk menjana 500,000 pekerjaan,” jelas kenyataan tersebut.

Sehubungan itu, PN berpandangan, adalah amat wajar agar kesemua pihak mendokong titah Yang Di-Pertuan Agong agar mengutamakan rakyat dalam tempoh yang amat mencabar buat negara.

Menurut kenyataan itu, Belanjawan 2021 juga merupakan kesinambungan empat pakej rangsangan dan pemulihan ekonomi yang telah diumumkan kerajaan PN sebelum ini yang bernilai RM305 bilion keseluruhannya.

“Dalam hal ini, jelas bahawa kerajaan PN tidak pernah berkompromi dalam usaha melindungi rakyat, menyokong perniagaan dan memperkukuh ekonomi.

“Sehubungan itu, gandingan bahu setiap pihak amatlah penting bagi mengekalkan momentum pemulihan ekonomi demi kesejahteraan bersama,” kata kenyataan itu. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.