nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Fokus Covid-19, tapi PN kena juga bersedia untuk PRU

10 NOV: Walaupun fokus kerajaan ketika ini adalah memulihkan ekonomi dan COVID-19 namun sebagai sebuah gabungan parti politik, Perikatan Nasional (PN) perlu bersedia untuk menghadapi Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15).

Datuk Seri Mohamed Azmin Ali yang baharu dilantik sebagai Pengarah Pilihan Raya PN berkata, beliau sendiri akan sedaya upaya memastikan prestasi perikatan itu terus diperkukuhkan dan mendapat dukungan rakyat sepenuhnya.

“Semua bersetuju untuk menggerakkan jentera dalam kalangan PN untuk bersiap sedia menghadapi PRU apabila tiba waktunya.

“Bagi mencapai ke arah itu, ketua-ketua parti secara sebulat suara sudah meletakkan tanggungjawab ini kepada saya dan saya amat menghargai keyakinan dan kepercayaan mereka untuk mengemudi jentera pilihan raya PN.

“Alhamdulillah dan terima kasih saya ucap terima kasih kepada pemimpin dan ketua parti PN atas kepercayaan itu,” katanya dalam sidang media selepas menghadiri Mesyuarat Majlis Komuniti Ekonomi ASEAN ke-19, yang merupakan sebahagian daripada Sidang Kemuncak ASEAN ke-37 secara maya hari ini.

Mesyuarat Majlis Tertinggi PN semalam

Dalam kenyataan hari ini, Setiausaha Agung PN, Datuk Seri Hamzah Zainudin, berkata pelantikan Azmin diputuskan dalam mesyuarat Majlis Tertinggi PN semalam, sejajar usaha mengukuhkan kedudukan PN sebagai parti politik yang menerajui kerajaan hari ini.

Mengulas lanjut, Azmin berkata, mesyuarat itu membincangkan mengenai perkembangan semasa terutama dalam usaha PN memulihkan ekonomi termasuk Belanjawan 2021 dan peranan pimpinan untuk mendukung Belanjawan 2021.

“Bagi mendukung usaha ini walaupun kita dalam keadaan yang sukar, kita yakin (Belanjawan) 2021 ini sekurang-kurangnya dapat meringankan beban individu, Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) dan industri.

“Yang keduanya sudah tentulah kita mahu sebuah kerajaan yang kuat, stabil, kerana kestabilan sesebuah kerajaan itu pasti dapat memberikan khidmat terbaik untuk rakyat dan negara,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.