nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Saya ada di dalam Dewan – Mohd Shahar

11 NOV: Timbalan Menteri Kewangan, Mohd Shahar Abdullah menjelaskan beliau sebenarnya menghadiri persidangan Dewan Rakyat hari ini.

Dalam satu hantaran di Facebooknya, Mohd Shahar turut memuat naik klip video yang mana Ahli Parlimen PH Kulim-Bandar Baharu, Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail menyedari kehadirannya di Dewan.

“Berlegar di media sosial bertanya hal kehadiran saya di Dewan Rakyat hari ini. (Anda) boleh lihat Insta Story saya, saya ‘update’, saya berada di dalam Dewan Rakyat.

“Sila tonton video ucapan Ahli Parlimen Kulim-Bandar Baharu di ruangan komen yang merakamkan ucapan terima kasih dan mengesahkan kehadiran saya di dalam Dewan Rakyat hari ini semasa perbahasan Belanjawan 2021,” kata Mohd Shahar.

Isu ini timbul susulan teguran Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Seri Azalina Othman Said berhubung “ketidakhadiran” Menteri atau Timbalan Menteri Kewangan semasa perbahasan Belanjawan 2021 berlangsung.

Ia bermula apabila Ahli Parlimen PH-Jelutong, RSN Rayer, bertanya mengapa Datuk Seri Tengku Zafrul Abdul Aziz atau salah seorang timbalannya tidak berada di Dewan Rakyat ketika belanjawan dibahaskan.

Azalina kemudian menegaskan salah seorang daripada mereka mesti hadir di Dewan Rakyat untuk mendengar isu dibangkitkan mengenai belanjawan, yang dibentangkan Tengku Zafrul Jumaat lalu.

“Ahli Parlimen Jelutong mungkin tidak tahu perkara ini sebab dia tiada di dalam Dewan Rakyat pada ketika itu,” tambah Mohd Shahar.

Terdahulu, Ahli Parlimen PH-Jelutong, RSN Rayer, bertanya mengapa Datuk Seri Tengku Zafrul Abdul Aziz atau salah seorang timbalannya tidak berada di Dewan Rakyat ketika belanjawan dibahaskan.

Azalina kemudian menegaskan salah seorang daripada mereka mesti hadir di Dewan Rakyat untuk mendengar isu dibangkitkan mengenai belanjawan, yang dibentangkan Tengku Zafrul Jumaat lalu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.