nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Batu Sapi: Tiada perintah berkurung, kehidupan macam biasa

18 NOV: Pengisytiharan darurat oleh Yang di-Pertuan Agong bagi Bahagian Pilihan Raya Parlimen P.185 Batu Sapi, Sabah, hanyalah bertujuan untuk membatal dan menangguhkan PRK Batu Sapi demi melindungi nyawa rakyat.

Berikutan itu Perdana Menteri, menegaskan kehidupan rakyat di Batu Sapi tidak akan terjejas dengan perisytiharan darurat berkenaan dan tiada perintah berkurung atau pemerintahan ala tentera dilaksanakan di kawasan parlimen berkenaan.

Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, pentadbiran kerajaan, kegiatan ekonomi dan aktiviti sosial dapat diteruskan tertakluk kepada amalan norma baharu dan peraturan serta prosedur operasi standard (SOP) di bawah Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) yang sedang berkuat kuasa di Sabah.

“Saya bagi pihak Kerajaan Perikatan Nasional ingin memberi jaminan bahawa apabila pandemik COVID-19 berakhir, PRK Batu Sapi akan diadakan dengan kadar segera tertakluk kepada peruntukan dalam Perlembagaan Persekutuan.

“Apabila PRK diadakan kelak pengundi akan dapat melaksanakan hak demokrasi masing-masing dalam keadaan yang lebih selamat, aman dan tenteram,” katanya katanya dalam perutusan khas di sini, sebentar tadi.

Mengulas lanjut, Muhyiddin berkata bagi pihak Jemaah Menteri, saya menjunjung kasih kepada Yang di-Pertuan Agong yang telah memperkenankan nasihat Jemaah Menteri supaya darurat diisytiharkan di Bahagian Pilihan Raya Parlimen P.185 Batu Sapi, Sabah.

“Alhamdulillah, perisytiharan darurat ini telah pun diperkenankan oleh Yang di-Pertuan Agong pada hari ini. Dengan perisytiharan darurat ini, Yang di-Pertuan Agong telah memasyhurkan suatu Ordinan menurut Fasal (2B) Perkara 150 Perlembagaan Persekutuan untuk membatalkan dan menangguhkan PRK Batu Sapi.

“Titah perkenan Seri Paduka Baginda Tuanku ini menunjukkan keprihatinan Tuanku terhadap keselamatan dan kesejahteraan rakyat jelata yang saya percaya sentiasa dekat di hati Tuanku,” katanya.

Muhyiddin berkata, beliau juga berdoa ke hadrat Allah SWT mudah-mudahan langkah yang diambil oleh Kerajaan ini adalah satu hikmah yang dapat membantu membendung wabak COVID-19 dan melindungi nyawa rakyat.

“Langkah ini juga adalah bertepatan dengan hasrat sebahagian besar rakyat yang tidak mahu pilihan raya diadakan semasa pandemik COVID-19 sedang melanda negara.

“Marilah kita bersama-sama memanjatkan doa ke hadrat Ilahi agar pandemik ini segera berakhir dan kita semua dilindungi daripada sebarang musibah,” katanya

Get real time updates directly on you device, subscribe now.