nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM hargai sumbangan besar Abu Kassim perangi rasuah

24 NOV: Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menzahirkan penghargaan beliau atas segala sumbangan Ketua Pengarah Pusat Governans, Integriti dan Antirasuah Nasional (GIACC) Tan Sri Abu Kassim Mohamed dalam memerangi rasuah dan memastikan integriti tadbir urus negara berada pada tahap yang tertinggi.

Muhyiddin berkata, Pelan Antirasuah Nasional (NACP) 2019-2023 yang bertujuan menangani isu tadbir urus, integriti dan antirasuah secara menyeluruh merupakan antara inisiatif yang dibangunkan GIACC di bawah kepimpinan Abu Kassim dan dilancarkan pada Januari tahun lepas.

“Tan Sri Abu Kassim yang saya kenali ini merupakan seorang yang sangat proaktif, punya banyak buah fikiran untuk menambah baik tadbir urus negara, tegas dan pastinya seorang yang berintegriti dan komited terhadap tugasan beliau,” katanya menerusi hantaran Facebook beliau hari ini.

Terdahulu, Perdana Menteri memaklumkan bahawa beliau telah menerima kunjungan hormat perpisahan daripada Abu Kassim yang akan bersara wajib pada 5 Disember ini.

Sebelum dilantik untuk mengepalai GIACC, Abu Kassim merupakan Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dari Oktober 2010 hingga Julai 2016.

Perdana Menteri turut mengucapkan syabas dan tahniah serta mendoakan agar Abu Kassim diberi kebahagiaan, sambil menyatakan bahawa bukan mudah untuk mencari pengganti beliau.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.