nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jom melancong, kita bangun semula ekonomi – Nancy

6 DIS: Keputusan kerajaan menamatkan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) di beberapa negeri mulai esok, mampu merancakan semula pelancongan domestik di Malaysia.

Menteri Pelancongan, Seni dan Budaya, Datuk Seri Nancy Shukri berkata, beliau menyambut baik pengumuman penamatan PKPB oleh Menteri Kanan (Keselamatan), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob, petang semalam.

“Keputusan itu secara tidak langsung dapat menghidupkan semula pelancongan domestik menerusi inisiatif Gelembung Perjalanan Domestik yang sekarang telah dipermudahkan pergerakan meliputi semua zon tanpa perlu mendapat kebenaran PDRM.

“Namun, pergerakan keluar dan masuk kawasan PKPD adalah tidak dibenarkan. Kawasan yang ditamatkan PKPB ialah Perak kecuali daerah Kinta, Mukim Teja dan Mukim Changkat Jong), Kuala Selangor, Sabak Bernam dan Hulu Selangor. Manakala Putrajaya akan ditamatkan PKPB mulai esok.

“Kelantan turut ditamatkan esok kecuali daerah Kota Bharu, Pasir Mas, Machang dan Tanah Merah. Orang ramai dari pelbagai zon sekarang sudah boleh keluar untuk melancong dengan selamat berpandukan SOP PKPP yang ditetapkan.

“Marilah kita buktikan bahawa kita mampu melawan Covid-19 dan melancong secara bertanggungjawab demi membangunkan semula ekonomi pelancongan yang telah melalui cabaran yang amat besar tahun ini,” katanya dalam satu kenyataan sebentar tadi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.