nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bersatu Perak belum terima titah menghadap Sultan

8 DIS: Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) Perak belum menerima titah untuk menghadap Sultan Perak, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah berhubung pelantikan Menteri Besar yang baharu.

Perkara itu disahkan oleh Ketua Badan Pimpinan Bersatu Perak, Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu dalam kenyataan media, hari ini.

“Bersatu Perak ingin menjelaskan bahawa Bersatu Perak sehingga kini masih belum memohon untuk menghadap Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Perak Darul Ridzuan, Sultan Nazrin Muizzuddin Shah Ibni Al-Marhum Sultan Azlan Muhibbuddin Shah Al-Maghfurlah berhubung isu pelantikan Menteri Besar Perak.

“Dalam pada itu, Bersatu Perak juga ingin memaklumkan bahawa kami tidak menerima titah untuk menghadap Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Sultan Perak secara rasmi dari pihak Istana sepertimana dilaporkan oleh media massa,” katanya.

Sebelum ini, PAS Perak menangguhkan rancangan mengadap Sultan Perak kerana mereka belum ada keputusan yang ingin dipersembahkan kepada baginda.

Ahli Dewan Negara Perak, Datuk Seri Mohd. Annuar Zaini pula mengesahkan bahawa belum ada mana-mana parti yang mempunyai majoriti mudah untuk membentuk kerajaan negeri Perak yang baharu setakat ini.

Beliau turut memaklumkan, setakat petang tadi, belum ada pihak yang memohon untuk menghadap Sultan Nazrin esok. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.