nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Laksanakan semula projek PR1MA di Kimanis

Kementerian Perumahan dan Kerajaan Tempatan (KPKT) diminta melaksanakan semula Projek Perumahan PR1MA yang telah dibatalkan apabila Pakatan Harapan (PH) mengambil alih kerajaan dua tahun yang lalu.

Saya telah membangkitkan semula di Dewan Rakyat hari ini bahawa selepas PH mengambil alih kerajaan Pusat, projek tersebut telah dibatalkan begitu sahaja dan mahu tahu apakah sebab-sebab pembatalan projek berkenaan.

MOHAMAD ALAMIN
MOHAMAD ALAMIN

Keperluan dan permintaan untuk perumahan di kawasan Kimanis adalah terlalu tinggi. Oleh itu apabila kerajaan Barisan Nasional (BN) mengumumkan projek tersebut, langkah itu telah disambut dengan baik. Bagaimanapun ramai penduduk Kimanis agar kecewa apabila ia dibatalkan semasa kerajaan PH.

Oleh itu, saya berharap KPKT akan melaksanakan semula projek tersebut yang memboleh sekurang-kurangnya 1,000 penduduk di kawasan Kimanis dan mengurangkan masalah kemudahan perumahan yang dihadapi penduduk Kimanis.

Selain membangkitkan isu ini beberapa kali di Parlimen, saya juga ada menyediakan segala dokumen yang diperlukan oleh pihak kementerian dengan harapan projek itu akan dilaksanakan semula.

DATUK MOHAMAD ALAMIN
Ahli Parlimen Kimanis

Get real time updates directly on you device, subscribe now.