nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pengalaman berbeza kendali sidang semasa pandemik

17 DIS: Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun menyifatkan sidang Dewan Rakyat kali ini yang berlangsung selama 29 hari mulai 2 November hingga hari ini sebagai pengalaman berbeza kerana dijalankan dalam situasi pandemik COVID-19 semakin meningkat.

Menurut beliau, banyak perubahan terpaksa dilakukan mengenai urusan Dewan Rakyat bagi menjamin kesihatan dan keselamatan semua pihak.

“Saya menasihatkan semua Ahli Parlimen supaya sentiasa mematuhi semua prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan oleh kerajaan supaya kita dapat sama-sama mengekang penularan wabak Covid-19 yang masih belum ada kesudahan ini .

“Saya juga ingin memohon maaf kepada Ahli YB kalau ada terkasar bahasa, tertinggi kuasa, marilah kita memaafkan antara satu sama lain,” katanya dalam ucapan penangguhan sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Beberapa perubahan seperti mengurangkan jumlah Ahli Parlimen dalam dewan dan menyingkatkan masa persidangan dilakukan sebagai langkah mencegah penularan COVID-19.

Selain itu, Ahli-ahli Parlimen dan pegawai bertugas perlu melakukan ujian swab terlebih dahulu sebelum diberi kebenaran memasuki bangunan Parlimen.

Walaupun Ahli Parlimen yang menjalani perintah kuarantin dibenarkan menyertai proses undi belah bahagi, mereka perlu mendapatkan kebenaran Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah terlebih dahulu serta mematuhi SOP yang ketat seperti memakai peralatan perlindungan diri (PPE).

Sidang Dewan Rakyat kali ini agak panas dengan gelagat pembangkang yang cuba mensabotaj kelulusan Belanjawan 2021.

Namun, komplot mereka apabila belanjawan sulung kerajaan Perikatan Nasional (PN) itu diluluskan di peringkat dasar, jawatankuasa dan selepas bacaan ketiga.

Sidang Dewan Rakyat ditangguhkan sehingga tarikh yang akan ditentukan kelak. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.