nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Menteri BN ada peranan besar dalam kerajaan PN

20 DIS: Menteri-menteri Kabinet dari Barisan Nasional (BN) dalam kerajaan Perikatan Nasional (PN) dilihat memainkan peranan yang besar dalam menjaga kesejahteraan rakyat.

Ketua Penerangan UMNO, Shahril Hamdan berkata, penerangan dan penjelasan kepada akar umbi tentang perananan pemimpin dan ahli-ahli Parlimen dalam kerajaan PN perlu dilakukan khususnya dalam menangani COVID-19.

“Memang kita tidak menjadi nakhoda kepada kerajaan hari ini tetapi peranan menteri-menteri BN dalam PN tidak boleh dinafikan misalnya Menteri Luar, Datuk Seri Hishammuddin Hussein yang membina hubungan antarabangsa.

“Contohnya peranan Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba yang juga dari BN dalam membuat pelbagai keputusan berkaitan hal-hal kesihatan, juga Menteri Sains dan Teknologi, Khairy Jamaluddin yang semuanya jika dirangkumkan berusaha bagi mendapatkan vaksin agar negara kita menjadi antara negara yang awal menerima vaksin COVID-19.

“Ramai lagi pemimpin-pemimpin BN dalam PN dan di luar dari kerajaan juga yang memainkan peranan dan kesemuanya adalah untuk kesejahteraan rakyat keseluruhan,” katanya ketika berucap pada program Sembang Santai Isu Semasa bersama Pemuda UMNO Bahagian Alor Gajah, Melaka, semalam.

Sementara itu, Shahril mengharapkan agar ahli-ahli akar umbi dapat meneruskan gerak kerja dan memperkukuh akar umbi di kawasan masing-masing sebagai persediaan berdepan Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15).

“Dinamika politik kini dah berbeza kerana setiap program yang dilaksana tidak cukup hanya melibatkan ahli-ahli kita sahaja sebaliknya penerangan juga mesti berorientasikan rakyat.

“Dalam keadaan pemimpin parti mencari solusi untuk keputusan akhir maka anggota akar umbi perlu terus bersedia untuk PRU-15,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.