nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

10,000 unit Rumah Prihatin Rakyat akan dibina

24 DIS: Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa berkata, sebanyak 10,000 unit Rumah Prihatin Rakyat akan dibina bagi membolehkan lebih ramai penduduk dan kakitangan awam di Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur dan Labuan untuk memiliki kediaman sendiri.

Menurut Annuar, Rumah Prihatin Rakyat yang bernilai kurang dari RM200,000 itu akan dibina sebanyak 6,000 unit di Wilayah Persekutuan, 1,000 unit di Labuan dan 3,000 unit lagi di Putrajaya.

”Pembinaan Rumah Prihatin Rakyat ini perlu kerana ramai di kalangan rakyat dan penjawat awam yang bergaji rendah masih tidak mampu memiliki rumah rumah sendiri termasuk dari Projek Perumahan Penjawat Awam 1Malaysia (PPA1M) sebelum ini, kerana nilainya melebihi RM300,000 ke atas.

“Walaupun keluasan setiap unit Rumah Prihatin Rakyat ini mungkin agak kecil antara 800 hingga 900 kaki persegi berbanding rumah PPA1M, namun memadai untuk didiami anak muda yang belum berkahwin atau baru mahu memulakan kehidupan berkeluarga.

“Sebagai langkah permulaan, lima tapak projek PPA1M yang terbengkalai kita akan ambil alih dengan kebenaran Jemaah Menteri untuk membina 3,000 unit Rumah Prihatin Rakyat di Putrajaya dalam masa terdekat,” jelasnya.

Beliau berkata demikian dalam sidang media selepas program penyerahan bantuan persekolahan kepada pelajar kurang berkemampuan di Putrajaya, sebentar tadi.

Kata Annuar lagi, projek berkenaan akan dibangunkan dengan menggunakan kaedah pembangunan modula dan pasang siap (ABS) bagi mempercepatkan proses pembinaan dan dalam masa yang sama memastikan ianya berkualiti tinggi.

Bagaimanapun, Annuar berkata pihaknya tidak menghalang pemaju yang bakal dianugerah projek berkenaan menerusi tender terbuka untuk menggunakan kaedah konvensional dalam pembinaannya.

”Kita menjangkakan kerja-kerja pembinaan projek berkenaan di Putrajaya akan dimulakan pada suku kedua 2021 dan akan siap dalam tempoh 24 hingga 36 bulan selepas itu.

“Matlamat utama kita melancarkan projek ini adalah untuk membolehkan golongan muda atau penjawat awam berusia antara 26 hingga 30 tahun memiliki rumah sendiri dengan harga berpatutan dan berkualiti tinggi.

“Kita tidak mahu projek Rumah Prihatin Rakyat ini dibina secara sambil lewa atau cincai-cincai biarpun harganya seunit bawah RM200,000,” ujarnya.

Annuar turut memberi jaminan bahawa pemaju projek PPA1M Putrajaya akan segera membaik pulih kecacatan kediaman milik penjawat awam dan sekiranya gagak, baki bayaran akhir tidak akan diserahkan kepada mereka. – Oleh Haika Khazi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.