nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Operasi sanitasi, Pasar Awam Banting diarah tutup

29 DIS : Pengarah Kesihatan Negeri Selangor Datuk Dr. Sha’ari Ngadiman mengesahkan Pasar Awam Banting, Kuala Langat diarah tutup selama 10 hari bermula hari untuk melaksanakan operasi sanitasi dan saringan Covid-19.

Menurut beliau, arahan tersebut dikeluarkan ekoran pasar awam tersebut didapati tidak patuh kepada prosedut operasi standard (SOP) yang ditetapkan dan telah mencatatkan 25 kes jangkitan Covid-19 di situ.

Katanya, ia termasuklah gagal melaksanakan penjarakan fizikal, tidak melakukan pembasmian kuman tiga kali sehari dan tiada rekod saringan tanda gejala kepada pekerja di pasar berkenaan.

“Sebanyak 25 kes dikesan berkaitan pasar ini dan 43 orang kontak rapat sudah disaring (keluarga). Pada 31 Disember ini, Pejabat Kesihatan Daerah (PKD) Kuala Langat akan membuat saringan kepada semua peniaga yang membabitkan 101 orang,” katanya.

Sementara itu, Majlis Perbandaran Kuala Langat (MPKL) melalui kenyataan memaklumkan sudah mengarahkan penutupan pasar itu berkuat kuasa hari ini hingga 7 Januari depan.

Dalam pada itu, MPKL meminta orang awam bersabar dan memberikan kerjasama  serta patuh kepada SOP yang dikeluarkan Majlis Keselamatan Negara (MKN) dan KKM.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.