nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Roboh gerai peniaga Puchong Permai perbuatan zalim

30 DIS: UMNO Selangor kesal dengan tindakan kerajaan negeri Selangor dan Majlis Bandaraya Subang Jaya (MBSJ) merobohkan gerai makanan yang diusahakan 43 peniaga di Puchong Permai, kelmarin.

Malah, Pengerusinya, Tan Sri Noh Omar menyifatkan tindakan itu sebagai zalim dan tidak berperikemanusiaan, lebih-lebih lagi memandangkang rakyat dalam kesusahan akibat kesan COVID-19.

“Saya berasa rasa kesal dengan tindakan terburu-buru dibuat kerajaan negeri dan MBSJ. Saya nak tanya adakah Menteri Besar, Datuk Seri Amirudin Shari ini buta, tuli dan pekak kepada masalah rakyat.

“Mengapa Menteri Besar ini? Pekak ke? Buta ke? Tak dengar ke? Tak lihat apa yang berlaku? Datuk Bandar ini dia pun tak guna otak ker? Ini masalah rakyat, kamu kena turun kena tengok. Nak roboh boleh, nak ambil tindakan boleh tapi jangan sekarang.

“Ini waktu COVID-19, rakyat tengah susah, orang yang tiada modal kita kena bagi berniaga,” katanya kepada pemberita selepas turun padang ke kawasan gerai makan di Puchong Permai, Puchong hari ini.

Isnin lalu, lebih 100 anggota penguat kuasa termasuk MBSJ, PDRM dan Tenaga Nasional Berhad (TNB) terlibat dalam operasi perobohan gerai-gerai makan tersebut.

Operasi yang bermula kira-kira jam 8 pagi agak kecoh apabila sekumpulan penjaja terbabit terpaksa bergelut dengan penguat kuasa yang bertindak melakukan perobohan gerai makan yang diusahakan sejak 20 tahun lalu.

Noh yang juga Ahli Parlimen Tanjung Karang menasihatkan kepimpinan kerajaan negeri Selangor supaya belajar dengan Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa tentang bagaimana cara membantu rakyat.

“Bagaimana dia (Annuar) beri peluang kepada peniaga-peniaga sebab rakyat tengah susah, kena faham rakyat tengah menderita.

“Ini kerajaan zalim, sebab itu kerajaan PH tak lama memerintah di pusat, sebab zalim, dah la janji, zalim pula kepada rakyat,” jelasnya.

Beliau turut mempersoalkan lokasi baharu yang disediakan oleh MBSJ kerana didakwa tidak dilengkapkan dengan kemudahan asas seperti bekalan air dan elektrik.

Sehubungan itu, Noh mencabar Amirudin dan Datuk Bandar Subang Jaya, Noriani Roslan untuk berjumpa dan berdialog dengannya esok.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.