nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tidak wajar PRU15 diadakan ketika negara dilanda bencana

9 JAN: Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr. Adham Baba berkata, adalah tidak wajar sekiranya Pilihanraya Umum ke 15 (PRU-15) diadakan dalam keadaan negara sedang bergelut dengan dua bencana berkembar iaitu pandemik Covid-19 dan musibah banjir.

Menurut beliau, apa yang mesti menjadi keutamaan kerajaan hari ini adalah untuk memberi fokus kepada dua perkara tersebut demi keselamatan dan kesejahteraan rakyat berbanding fokus untuk melaksanakan PRU ke 15.

‘Adalah tidak melihat wajar PRU 15 diadakan ketika negara sedang bergelut penularan wabak COVID-19 dan banjir sekarang.

“Kerajaan seharusnya memberi tumpuan untuk mengatasi dua masalah ini terlebih dahulu

“Kita perlu pastikan fokus dan keutamaan kita sekarang adalah untuk memutuskan rantaian Covid-19 dan membantu mangsa banjir. KKM juga berpandangan isu melaksanakan PRU-15 itu  bukan sebagai keutamaan pada masa sekarang, ” tegasnya.

Dr Adham berkata demikian selepas majlis penyerahan projek naik taraf Pusat Pengumpulan Darah Hospital Sultanah Aminah (HSA) di sini, hari ini.

Beliau menjelaskan, KKM kini sedang mengambil langkah proaktif bagi mengelak penularan wabak COVID-19 di pusat pemindahan sementara (PPS) supaya tidak berlaku kluster di pusat banjir pula.

Turut hadir, Ketua Setiausaha KKM, Datuk Seri Dr Chen Chaw Min dan Pengarah Kesihatan Johor, Datuk Dr Aman Rabu.

Ahad lalu, UMNO dilaporkan terus bertegas mahu PRU-15 disegerakan kerana mendakwa kerajaan yang ada sekarang sangat rapuh sehingga membimbangkan pelabur untuk datang ke negara ini.

Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, dilaporkan mendakwa lebih 30 buah negara, termasuk Amerika Syarikat, sudah mengadakan pilihan raya umum walaupun negara mereka berdepan penularan COVID-19.

Menurut Zahid, Amerika Syarikat terkesan daripada COVID-19 dengan begitu teruk, bukan hanya jumlah kematian, tetapi jumlah jangkitan yang besar.

“Namun mereka terus mengadakan pilihan raya dengan SOP yang mereka telah tetapkan dan saya fikir tentu SPR juga akan menetapkan SOP jika pilihan raya umum diadakan dalam masa terdekat,” ujarnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.