nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahmad Jazlan buat keputusan demi kepentingan rakyat

10 JAN: Ahli Parlimen Machang, Datuk Ahmad Jazlan Yaakub, menegaskan beliau bertindak menarik diri daripada menyokong kerajaan Perikatan Nasional (PN) yang dipimpin oleh Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin, demi kepentingan rakyat dan UMNO.

Bekas Pengerusi Lembaga Minyak Sawit Malaysia (MPOB) itu berkata, tindakannya itu bukan bertujuan untuk mendesak kerajaan PN supaya membubarkan Parlimen dan memberi laluan kepada Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU-15) dalam masa terdekat.

“Sebab utama saya menarik balik sokongan kepada kerajaan PN dan Perdana Menteri adalah demi kepentingan rakyat dan parti.

“Saya tidak minta pun PRU-15,” katanya dalam kenyataan ringkas menerusi aplikasi WhatsApp kepada PN BBC Portal, sebentar tadi.

Dalam pada itu, Ahmad Jazlan menegaskan tindakannya itu tiada kaitan dengan keenggan kerajaan PN campur tangan dalam kes mahkamah membabitkan pemimpim utama dalam UMNO.

Untuk rekod antara pemimpin UMNO yang sedang menghadapi perbicaraan pelbagai kes di mahkamah termasuk membabit Presiden UMNO sendiri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, Setiausaha Agung UMNO, Datuk Ahmad Maslan dan ramai lagi.

“Saya tidak sebut pun dalam sidang media tadi tentang perkara itu (kes mahkamah membabitkan pemimpin UMNO),” katanya.

Semalam, tular dalam media sosial klip video pendek mengenai tindakan Ahmad Jazlan mengumumkan bahawa beliau menarik diri daripada menyokong kerajaan PN yang dipimpin oleh Perdana Menteri. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.