nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KPM bangunkan aplikasi buku text digital

13 JAN : Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) membangunkan aplikasi ‘KPM eTextbook Reader menerusi Perbadanan Kota Buku (PKB) bagi bagi memudahkan murid mendapatkan buku teks sekolah secara digital.

Aplikasi tersebut kata KPM, dapat memberi akses buku teks sekolah secara digital kepada murid yang bakal memulakan sesi persekolahan ketika pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bermula hari ini sehingga 26 Jan akan datang.

“Aplikasi eTextbook Reader membantu murid memuat turun buku teks digital melalui penyediaan piawaian fail EPUB iaitu format fail standard terbuka untuk buku digital yang lebih ringan dan serasi dengan peranti mudah alih.

“Aplikasi ini boleh didapati secara percuma melalui laman www.textbook.moe.gov.my atau dimuat turun melalui Google Play Store atau Apple App Store dengan carian KPM eTextbook Reader,” kata KPM menerusi satu kenyataan media hari ini.

Aplikasi itu membolehkan murid mengakses buku teks digital menggunakan telefon pintar dan tablet pada bila-bila masa dan di luar sekolah serta kediaman untuk sesi Pengajaran dan Pembelajaran di Rumah (PdPR).

Capaian internet tidak diperlukan selepas aplikasi dimuat turun dan aplikasi KPM eTextBook Reader juga boleh menjadi penyelesai masalah beg sekolah berat dan mengurangkan kos mencetak buku teks, menurut kenyataan itu lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.