nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

KKM nafi laporan potong ‘queue’ vaksin Hospital Serdang

25 FEB: Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah, menafikan laporan sebuah portal berita kononnya Hospital Serdang, merancang memberi vaksin COVID-19 kepada personaliti media sosial (influencer) dan pengurusan kanan hospital itu esok.

Berikutan itu, Dr Noor Hisham berkata isu personaliti media sosial (influencer) dan pengurusan kanan hospital berkenaan ‘memotong barisan’ bagi mendapatkan vaksin adalah tidak dibenarkan dan akan disiasat untuk tindakan lanjut.

“Pihak Hospital Serdang juga bercadang untuk memberi vaksin COVID-19 kepada beberapa orang ketua jabatan klinikal selain anggota barisan hadapan (frontliners) yang lain.

“Ketua jabatan klinikal merupakan pakar perunding klinikal bidang masing-masing dan sememangnya terdedah kepada risiko COVID-19 dan kerap mempunyai kontak dengan pesakit mahupun waris semasa menjalankan tugasan,” katanya dalam satu kenyataan di sini, sebentar tadi.

Noor Hisham berkata demikian sebagai mengulas laporan sebuah portal berita tempatan yang mendakwa Hospital Serdang berhasrat memasukkan tiga orang ‘influencer’ dan pegawai pengurusan kanan hospital yang tiada kontak secara terus dengan pesakit sebagai penerima pertama vaksin esok.

Menurut portal terbabit, identiti influencer itu masih tidak dapat dipastikan, termasuk sama ada mereka adalah sebahagian petugas barisan hadapan dengan jumlah pengikut yang besar di media sosial.

Mengulas lanjut, Dr Noor Hisham menegaskan bahawa pemberian vaksin akan diberi mengikut keutamaan seperti yang telah dinyatakan sebelum ini.

Berikutan itu, Dr Noor Hisham berkata isu ‘memotong barisan’ (cutting queue) bagi mendapatkan vaksin adalah tidak dibenarkan dan ianya akan disiasat untuk tindakan.

“Pihak media dinasihatkan untuk berhati-hati ketika membuat laporan dan hanya melaporkan perkara yang disahkan benar. KKM berharap laporan palsu seperti ini dapat diambil tindakan segera oleh pihak berwajib bagi mengelakkan salah faham di kalangan masyarakat.

“Orang ramai juga dinasihatkan untuk menyemak dahulu sebelum mempercayai sebarang berita atau menyebarkan kepada orang lain,” katanya. – Oleh Haika Khazi

Get real time updates directly on you device, subscribe now.