nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Aktiviti berbasikal babit Zuraida tidak langgar SOP


15 MAC: Jabatan Landskap Negara (JLN) menolak dakwaan aktiviti berbasikal di Taman Persekutuan Bukit Kiara yang membabitkan Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Datuk Zuraida Kamaruddin melanggar prosedur operasi standard (SOP) perintah kawalan pergerakan bersyarat (PKPB).

JLN dalam satu kenyataan berkata penganjuran aktiviti berkenaan Jumaat lalu mengikut SOP am PKPB bertarikh 5 Mac dikeluarkan Majlis Keselamatan egara (MKN), yang membenarkan aktiviti berjoging dan berbasikal.

“Aktiviti berbasikal yang berlangsung semalam bukanlah aktiviti fun ride di mana ia tidak dibuka kepada orang awam dan bukanlah berbentuk kejohanan ataupun pertandingan dengan kehadiran penonton.

“Pengunjung berbasikal adalah seramai 30 orang terdiri daripada kakitangan Jabatan Landskap Negara dan SWCORP,” kata jabatan itu dalam satu kenyataan di Facebook hari ini

Menurut JLN, peserta acara itu telah dipastikan kesihatannya melalui imbasan suhu sebelum memasuki taman tersebut, serta menggunakan pembasmi kuman dan memakai pelitup muka.

Terdahulu, dua peguam dan seorang ahli Parlimen menggesa pihak berkuasa menyiasat Zuraida kerana didakwa melanggar SOP PKPB berkaitan acara fun ride. 

Menurut mereka, pelaksanaan SOP PKPB mesti dilakukan secara saksama, selepas pengguna media sosial mengkritik Ahli Parlimen Ampang itu kerana terlibat dalam aktiviti berkenaan.

Aktiviti berkenaan dijalankan di di Zon Rekreasi Keluarga Taman Persekutuan Bukit Kiara, Kuala Lumpur, yang menurut jabatan berkenaan merupakan kawasan terbuka dengan keluasan lebih 400 ekar dan semua yang terlibat perlu menggunakan pembasmi kuman disediakan sebelum acara bermula dan memakai pelitup muka semasa menghadiri  acara.


“Pelepasan basikal dalam program ini adalah bertujuan untuk mempromosikan amalan berbasikal norma baharu dengan sentiasa memastikan penjarakan sosial, memastikan kebersihan diri dan tidak berkongsi peralatan serta sentiasa memastikan keselamatan ketika berbasikal. 
“Dalam program ini terdapat juga aktiviti senaman berlangsung di mana penjarakan fizikal diadakan dengan menandakan jarak tiga meter setiap individu untuk menjalankan aktiviti rekreasi dan kekal di tempat yang ditandakan untuk acara seterusnya,” katanya.

Tambahnya, aktiviti berkenaan merujuk kepada SOP am PKPB, iaitu ‘aktiviti berkumpulan dilakukan secara setempat tanpa sentuhan fizikal dengan had kapasiti 50% daripada kapasiti kawasan dengan pematuhan penjarakan fizikal dan kawalan penyeliaan’. Bahkan, tempoh bersenam dan berkumpul dipendekkan bagi mengelakkan risiko jangkitan.


Get real time updates directly on you device, subscribe now.