nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MIC nafi khabar angin akan tinggalkan BN

15 MAC : Presiden MIC Tan Sri SA  Vigneswaran, menafikan khabar angin bahawa MIC akan meninggalkan Barisan Nasional (BN) dan akan menyertai gabungan parti politik lain.

Sebaliknya, Vigneswaran yang juga bekas Yang Dipetuan Dewan Negara, berkata, MIC kekal dengan pendirian untuk bersama BN dan akan terus bekerjasama dengan Perikatan Nasional (PN) dipimpin Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin sehingga Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15).

“Saya nak beritahu secara berterus terang, tak ada jala atau pancing kepada kita untuk disuruh sertai mana-mana (gabungan) parti (yang lain). 
 
“Memang kita nak bersama BN dan mudah-mudahan, BN juga akan bersama-sama dengan PN dalam menghadapi PRU15 walaupun bertanding di bawah tiket BN atau PN  harap kerjasama ini dikekalkan,” katanya pada sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat Jawatankuasa Kerja Pusat (CWC) MIC di Kuala Lumpur hari ini.

Dalam pada itu, Vigneswaran juga percaya PN dan BN boleh bekerjama seperti hubungan PAS dan UMNO dalam Muafakat Nasional (MN)

“PAS kini dalam kerajaan dan juga PN. Umno sudi bekerjasama dengan PAS dan ada kemungkinan BN pun boleh bekerjasama dengan PN,” katanya.
 
Dalam pada itu, Vigneswaran mengesahkan bahawa Perhimpunan Agung Tahunan (AGM) MIC 2019 dan 2020 akan diadakan serentak di Klang, Selangor, pada 3 April ini.
 
Beliau berkata AGM berkenaan akan dijalankan secara hibrid yang menggabungkan kehadiran secara fizikal dan juga maya, dengan pematuhan ketat kepada Prosedur Operasi Standard (SOP) bagi mencegah penularan pandemik Covid-19.

“Seramai 400 perwakilan akan menyertai secara fizikal dan baki 400 perwakilan mengikuti AGM itu secara maya, manakala pemilihan bagi jawatan presiden parti itu dijangka akan diadakan pada Jun ini, selepas selesai pemilihan cawangan yang akan berlangsung dari 5 April hingga 5 Mei ini.
 
“Bagaimanapun pemilihan bagi jawatan tertinggi lain parti itu, akan diadakan kemudian bergantung pada keadaan semasa negara,” katanya.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.