nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mahdzir tidak tahu ada rundingan antara UMNO-PKR

16 MAC: Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Mahdzir Khalid menegaskan beliau tidak tahu-menahu mengenai wujudnya sebarang rundingan mahupun kerjasama yang bakal dijalin di antara pemimpin tertinggi UMNO dan PKR.

Terdahulu, Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim mendedahkan wujud perbincangan tidak rasmi antara kedua-pemimpin tertinggi kedua-dua parti berkenaan baru-baru ini.

“Setakat ini, sebagai Naib Presiden, saya tak tahu mengenai hal-hal kerjasama ini. Saya tak tahu sekiranya ada apa-apa bentuk rundingan, discussion atau sudah rule out plan untuk kerjasama,” katanya selepas majlis pelancaran Program Ceria Ke Sekolah (CKS), Tenaga Nasional Bhd (TNB) , peringkat negeri Selangor di Wisma TNB, Subang Jaya, hari ini.

Dalam satu temubual dengan sebuah akhbar semalam, Anwar yang juga Ketua Pembangkang mendedahkan partinya berkemungkinan menjalin kerjasama dengan UMNO selepas wujud perbincangan tidak rasmi antara kedua-dua parti itu.

Ahli Parlimen Port Dickson dilaporkan berkata, perbincangan awal itu membabitkan pimpinan kedua-dua parti dan menunjukkan perkembangan positif.

Dalam pada itu, bagi perkembangan berbeza, Datuk Seri Mahdzir yang juga Pengerusi TNB memberitahu TNB sentiasa komited membantu golongan memerlukan dan kurang berkemampuan terutama golongan B40.

Menurut beliau, pelancaran program ‘Ceria Ke Sekolah’ peringkat negeri Selangor hari ini memperuntukkan kira-kira RM310,000 melibatkan 3100 pelajar daripada keluarga B40 di negeri itu.

“Sumbangan yang dihulurkan TNB itu merangkumi kelengkapan sekolah termasuk pakaian seragam sekolah dan beg sekolah yang akan disampaikan melalui kerjasama pemimpin masyarakat tempatan dan pihak sekolah.

“Bantuan itu bertujuan mengurangkan tekanan yang dihadapi keluarga kurang berkemampuan dalam membuat persediaan anak-anak mereka ke sekolah, terutama berikutan pandemik COVID-19.

“Secara keseluruhannya, TNB memperuntukkan hampir tiga juta ringgit bagi program CSR tahun 2021 yang setakat ini telah diagihkan ke negeri Kelantan, Kedah, Pulau Pinang dan Selangor,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.