nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Diskaun 50 peratus bayar kompaun PKP dalam masa 7 hari

17 MAC: Individu dikenakan kompaun kerana tidak mematuhi prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), boleh memperoleh potongan 50 peratus sekiranya dibayar dalam tempoh tujuh hari.

Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Parlimen dan Undang-undang), Datuk Takiyuddin Hassan, berkata individu ingkar SOP itu juga boleh memperoleh potongan 25 peratus daripada nilai kompaun, sekiranya dibayar dalam tempoh lapan sehingga 14 hari.

Katanya, mulai 1 April ini, pasukan penguatkuasaan pelaksanaan SOP akan dianggotai polis, tentera, Jabatan Sukarelawan Malaysia (RELA) dan penguat kuasa pihak berkuasa tempatan (PBT).

TAKIYUDDIN

Takiyuddin berkata, pelajar, ahli keluarga berpendapatan 40 peratus terendah (B40), pesakit kronik dan orang kurang upaya (OKU) boleh merayu jika tidak mampu untuk membayar kompaun kerana melanggar SOP PKP.

“Seseorang individu atau syarikat yang disaman dan dikenakan amaun tertentu, jika mereka membayar dalam tempoh satu ke tujuh hari, secara automatik dapat diskaun 50 peratus,” katanya hari ini.

Beliau berkata demikian pada sidang media khas turut dihadiri Menteri Kesihatan, Datuk Seri Dr Adham Baba.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.