nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perwakilan PAU 2020 rentas negeri kena dapat kebenaran polis

21 MAC: Perwakilan dari setiap negeri yang terlibat dengan Perhimpunan Agung UMNO 2020 (PAU 2020) di ibu negara pada hujung minggu depan, perlu mendapatkan kebenaran daripada polis sebelum merentas negeri.

Naib Presiden UMNO Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata setiap bahagian hanya boleh menghantar enam orang wakil ke PAU 2020 itu berikutan prosedur operasi standard (SOP) berkaitan pandemik COVID-19.

ISMAIL SABRI

“Kerana ada sekatan jalan raya yang memerlukan kebenaran untuk bergerak. Kepada yang tiada surat kebenaran akan diminta berpatah balik,” kata Pengerusi Biro Latihan dan Perkaderan UMNO itu kepada Bernama dan UMNO Online selepas menghadiri sebuah majlis tertutup di Ipoh, Perak hari ini.

UMNO akan menganjurkan PAU 2020 pada 27 dan 28 Mac (Sabtu dan Ahad) ini dan Setiausaha Agung UMNO Datuk Seri Ahmad Maslan memaklumkan, pelaksanaannya adalah kombinasi perhimpunan secara bersemuka dan juga secara maya.

Dalam pada itu, Ismail, yang juga Menteri Kanan (Keselamatan) berkata kehadiran perwakilan pada PAU 2020 itu juga mengikut SOP yang ditetapkan iaitu 50 peratus daripada keluasan dewan memandangkan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur masih terletak dalam kawasan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) sehingga 31 Mac ini.

“Jadi kehadiran (perwakilan) tidak sampai 1,000 kerana dewan di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) boleh memuatkan lebih kurang 2,800 orang,” jelasnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.