nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Berbalah kerana berbeza pandangan merugikan parti- Shahril

22 MAC: Seandainya UMNO mempunyai ‘dua aliran’ kerana takrifan ideologi, hala tuju perjuangan, pengisian tawaran dasar negara dan sebagainya,sekurang-kurangnya ia adalah perbezaan yang membina, demikia menurut Ketua Penerangan UMNO, Shahril Hamdan.

Beliau menegaskan, walaupun ada kelainan pandangan dalam sesebuah isu, tentunya tindakan yang dilakukan mestilah berpandukan keputusan yang telah dibuat oleh UMNO.

“Setakat hari ini, jelas bahawa sama ada melalui PAU 2019 mahupun Majlis Kerja Tertinggi (MKT), parti telah memutuskan iaitu tiada kerjasama PRU dengan Bersatu, PKR, DAP dan kerjasama dengan PAS dipelihara dan diperkasa di samping Kerajaan Perikatan Nasional (PN) didukung sehingga pembubaran Parlimen.

“Individu dalam parti tentunya ada pandangan masing-masing. Tidak semua yang berpendirian berbeza dari sesuatu keputusan parti semestinya terus dilabel pengkhianat atau ejen parti lain. Ia tuduhan berat yang tak wajar dilontar tanpa usul periksa tindakan dan tingkah lakunya, apatah lagi sesama kita dalam keluarga.

“Cuma, apabila keputusan induk parti telah dibuat, tugas kita adalah untuk menjayakan keputusan itu, bukannya merosakkan, “katanya menerusi kenyataan, hari ini.

Justeru, Shahril memberitahu selagi tidak berubah keputusan MKT, maka pendekatan itu perlu dipegang sebagai ketetapan dasar parti dan terpulang kepada ahli UMNO untuk menjayakan atau menggagalkan strategi tersebut.

Tambah beliau, jika meletakkan fokus mengukuhkan daya tarikan UMNO atau Barisan Nasional (BN), memperkasa jentera dan penyokong, maka kejayaan yang akan diperoleh oleh parti.

“Jika kita tak henti menimbulkan spekulasi dan syak wasangka sesama kita, mempersoal motif masing-masing, maka akan gagallah keputusan itu.

“Berbalah terbuka sesama sendiri, menyerang keputusan parti di media dalam bab yang tiada kena mengena dengan memenangi hati pengundi, ia membazir peluru, tenaga, masa dan minda yang sepatutnya ditujukan ke perkara lain.

“Sama-sama kita doakan Perhimpunan Agung minggu hadapan mampu menjernihkan senario dalam UMNO supaya kita benar-benar mampu beralih ke fasa melengkap persiapan menghadapi ujian sebenar dalam PRU,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.