nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mangsa banjir di Kuantan meningkat, sebuah lagi PPS dibuka

26 MAC : Portal info bencana Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) melaporkan sebuah lagi pusat pemindahan sementara (PPS) dibuka malam tadi ekoran mangsa banjir di Kuantan meningkat kepada 249 orang setakat 7.30 pagi ini berbanding 114 orang semalam dengan sebuah .

PPS baharu yang dibuka di Dewan KRT Taman Murni Sungai Isap itu menempatkan 59 mangsa daripada 14 keluarga.

Selain PPS di Sungai Isap, pusat pemindahan lain bertempat di Balai Raya Kampung Tiram yang menempatkan 103 mangsa daripada 32 keluarga, Dewan Orang Ramai Kampung Pandan 1 menempatkan 73 mangsa daripada 25 keluarga,Balai Raya Bukit Kuin 1 menempatkan lapan mangsa daripada dua keluarga dan Dewan Orang Ramai Mat Kilau yang menempatkan satu keluarga seramai enam orang.

Hujan lebat berterusan sejak tiga hari lepas menyebabkan kawasan berkenaan dinaiki air dan Jabatan Meteorologi Malaysia menjangkakan hujan lebat akan berterusan hari ini dan cuaca di Kuantan pada pagi ini adalah mendung.

Sementara itu, laman web rasmi Jabatan Pengairan dan Saliran memaklumkan dua sungai di daerah ini iaitu Sungai Kuantan di Pasir Kemudi dan Sungai Belat di Sri Damai, berada pada paras amaran.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.