nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ahli Kabinet UMNO lebih ramai berbanding BERSATU,PAS, GPS

27 MAC : Walaupun peranan UMNO dikatakan sangat terpencil dan tidak dominan dalam kerajaan Perikatan Nasional (PN), namun Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Perlis, Datuk Seri Shahidan Kassim mengesahkan parti itu serta Barisan Nasional (BN) telah memegang lebih banyak jawatan di dalam kabinet berbanding PAS, Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) dan Gabungan Parti Sarawak (GPS)

Shahidan yang juga Ahli Parlimen Arau berkata, ada 20 pemimpin daripada Barisan Nasional (BN) telah dilantik sebagai Timbalan Menteri dan Menteri di dalam Kerajaan PN

“UMNO, BN yang paling besar, lebih besar daripada Bersatu, Pas dan GPS. PAS ada tiga, GPS ada tiga dan Bersatu ada lapan, untuk BN ada 11. Sekarang ini tafsiran sama ada UMNO tidak menyokong atau tidak. Ini benda harus dibincangkan.

“Ini kerana saya melihat kekuatan sesuatu kabinet itu datangnya daripada parti mana yang memegang majoriti ahli kabinet,”katanya ketika ditemui media di Perhimpunan Agung UMNO di PWTC, Kuala Lumpur, hari ini.

Terdahulu, Timbalan Presiden UMNO, Datuk Seri Mohamad Hasan ketika berucap merasmikan majlis serentak Sayap Pergerakan Wanita, Pemuda, Puteri UMNO menyatakan walaupun UMNO adalah sebahagian dari Kerajaan PN, namun peranan UMNO sangat terpencil dan tidak dominan yang lebih duduk tunduk dari bangun menjadi induk.

Beliau yang juga Pengerusi Majlis Ahli Parlimen Perikatan Nasional (PNBBC)  mengharapkan agar keputusan untuk tidak bersama BERSATU tidak perlu dijadikan isu seolah- olah seperti PRU-15 akan diadakan pada esok.

“Apa pun keputusan kalau tak ikut kena ambil tindakan, bukan media sosial ambil tindakan tetapi parti ambil tindakan terhadap orang tak ikut arahan MT. Masalah besar jika dipengaruhi oleh sosial media yang memberikan pelbagai pandangan.

“Buat masa sekarang, semua ikut kerana keputusan tidak bersama ketika pilihanraya, lambat lagi. Kenapa benda yang lambat lagi nak dibincangkan sekarang seolah-olah akan berlaku PRU esok hari atau seolah-olah ini masa pilihanraya.

“Keputusan untuk tidak bersama ketika pilihanraya bukan sekarang ini, sekarang kita kena kerjasama dengan kerajaan yang diperintah oleh PN yang UMNO majoritinya dalam kabinet,”katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.