nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Polis perketat sekatan jalan raya di plaza tol, sempadan

21 APRIL: Polis Diraja Malaysia (PDRM) akan memperketatkan kawalan di plaza tol di ibu negara dan di setiap jalan masuk sempadan negeri melalui sekatan jalan raya bagi mengawal pergerakan rentas negeri.

Pengarah Jabatan Siasatan Penguatkuasaan Trafik Bukit Aman, Datuk Azisman Alias berkata langkah itu bertujuan mengekang wabak COVID-19 yang mencecah lebih 2,000 kes sejak beberapa hari lalu.

Beliau berkata langkah memperketatkan pergerakan rentas negeri dibuat susulan arahan Timbalan Ketua Polis Negara, Datuk Seri Acryl Sani Abdullah Sani.

“Ketika ini perjalanan merentas negeri diperketatkan di plaza-plaza tol. Selain itu, (perjalanan) rentas negeri masih terkawal di jalan masuk sempadan negeri oleh sekatan jalan raya di bawah pentadbiran Ketua Polis Negeri masing-masing,” katanya kepada BERNAMA, hari ini.

Kelmarin, Acryl Sani dilaporkan berkata, pergerakan rentas negeri bagi tujuan pekerjaan, perubatan dan pendidikan hanya dibenarkan pada Isnin hingga Khamis, manakala bagi tujuan kecemasan dan kematian yang dibenarkan hanya membabitkan ahli keluarga terdekat iaitu ibu bapa, anak serta adik-beradik.

Pergerakan rentas negeri bagi tujuan sosial seperti menghadiri kenduri perkahwinan dan apa-apa jenis majlis dan jamuan lain dilarang.

Ia susulan PDRM mengambil serius peningkatan kes baharu COVID-19 sejak beberapa hari lalu dan usaha mengekang penularan wabak itu diperketatkan.

Mengulas mengenai aliran trafik di plaza tol utama, Azisman berkata, ketika ini semuanya berjalan lancar dan berjalan seperti biasa.

“Aliran trafik seperti biasa (dan) lancar. Walaupun ada sedikit peningkatan (aliran trafik) tetapi masih terkawal. Hanya pada waktu puncak, berlaku sedikit kesesakan waktu pergi pejabat dan di sebelah petang untuk balik dari pejabat ke rumah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.