nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Berteduh tepi pokok, 2 sahabat maut dipanah petir

25 APRIL: Dua sahabat maut dipercayai dipanah petir semasa berteduh di tepi pokok di kolam memancing Kampung Cempaka, Lanchang di Temerloh petang semalam.

Ketua Polis Daerah Temerloh ACP Mohd Yusri Othman, berkata mangsa dikenal pasti sebagai Muhammad Farhan Zainal Abidin, 20, dan Muhammad Fitri Fahmy Hashim, 27. Kedua-duanya beralamat di Lanchang.

Katanya, mangsa difahamkan pergi memancing ke kolam itu bersama-sama tiga lagi rakannya sekitar 12.30 tengah hari dan apabila hujan lebat dan petir berlaku pada kira-kira 3.30 petang, kedua-duanya berteduh di tepi pokok manakala seorang lagi terus bergerak pulang.

“Dua rakan mangsa yang berada di situ mendakwa mereka bergerak hendak mengambil joran sebelum melihat kedua-dua mangsa rebah selepas disambar petir,” katanya dalam kenyataan di Kuantan hari ini.

Mohd Yusri berkata rakan mangsa segera membawa mereka ke Klinik Kesihatan Lanchang, namun kedua-duanya disahkan telah meninggal dunia.

Jenazah dibawa ke Hospital Sultan Haji Ahmad Shah di Temerloh untuk bedah siasat dan kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.