nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Sultan Muhammad V titah rakyat Kelantan jangan rentas negeri

6 MEI: Semua pihak, termasuk golongan kenamaan dan selebriti di Kelantan diminta tidak merentas sempadan sekiranya tiada kecemasan dalam usaha mengekang COVID-19 di negeri itu yang menyaksikan peningkatan kes mendadak, titah Sultan Kelantan Sultan Muhammad V.

Setiausaha Sulit Kanan kepada Sultan Muhammad V, Nik Mohd Shafriman Nik Hassan, berkata baginda turut menyatakan kebimbangan berhubung peningkatan kes, selain penularan varian Afrika Selatan B:1:351 yang berpunca daripada aktiviti rentas negeri.

Katanya, baginda sangat dukacita melihat ramai rakyat Kelantan masih mengambil ringan prosedur operasi standard (SOP) perintah kawalan pergerakan (PKP) ditetapkan Majlis Keselamatan Negara (MKN), selain menyeru mereka mengambil serius perkara itu.

“Unit Rawatan Rapi (ICU) hampir memenuhi kapasiti dan turut menjejaskan pesakit sedia ada di situ sehingga terpaksa ditempatkan di wad biasa.

“Jumlah pesakit yang meningkat memaksa kerajaan negeri membuka hospital lapangan di Padang Perdana dan ini menunjukkan situasi kritikal di Kelantan.

“Baginda menyarankan semua peniaga supaya mengutamakan pengurusan perniagaan menerusi atas talian,” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Nik Mohd Shafriman berkata, Sultan Muhammad V juga berharap rakyat bekerjasama dalam aspek mengurangkan penularan pandemik itu dengan melindungi diri, ahli keluarga dan orang sekeliling serta berempati terhadap kakitangan Kementerian Kesihatan (KKM) yang banyak berkorban sejak awal COVID-19 dikesan di negara ini, terutama menjelang Aidilfitiri minggu hadapan.

“Sultan Kelantan juga merakamkan setinggi-tinggi penghargaan dan terima kasih kepada seluruh kakitangan KKM yang tidak mengenal penat lelah berkhidmat kepada masyarakat.

“Sempena minggu terakhir Ramadan, baginda mengajak semua rakyat untuk sama-sama berdoa ke hadrat Allah supaya penularan COVID-19 dapat dibendung dan tindakan kolektif yang diambil rakyat dapat melandaikan lengkuk jangkitan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.