nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tidak perlu kemas kini poskod – Khairy

10 MEI: Orang ramai yang sudah mendaftar untuk mendapatkan vaksin COVID-19 dengan menggunakan MySejahtera tidak perlu bimbang kerana pendaftaran itu sudah diterima biarpun tidak ada maklumat negeri dan poskod kediaman tertera pada aplikasi terbabit.

 Menteri Penyelaras program vaksin Khairy Jamaluddin, berkata paparan berkenaan sebenarnya adalah satu skrin baharu yang menunjukkan poskod dan negeri berdasarkan kepada alamat disertakan individu yang mendaftar untuk mendapatkan vaksin sebelum ini.

 “Justeru, sesiapa yang sudah mendaftar sebelum ini dengan meletakkan alamat masing-masing untuk mendapatkan vaksin melalui Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), sememangnya sah dan sudah ada dalam sistem mengikut giliran tarikh pendaftaran.

 “Apa yang tular itu sebenarnya ciri baharu untuk kita simpan maklumat tambahan iaitu poskod dan negeri. Ini dilaksanakan berikutan ada sebahagian kecil daripada mereka yang sudah mendaftar dan menggunakan Google Maps, yang tersilap meletakkan alamat.

 “Atas sebab itu kita meminta pengesahan dari segi poskod dan negeri bahawa pendaftaran awal itu memang tepat,” katanya pada sidang media mingguan Badan Bertindak Imunisasi COVID-19 (CITF) bersama Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba di Putrajaya hari ini.

 Dalam pada itu, Khairy mengesahkan sehingga kini hampir 10 juta atau 41.2 peratus rakyat Malaysia berusia 18 tahun ke atas sudah mendaftarkan diri untuk menerima vaksin di bawah Program Imunisasi COVID-19 Kebangsaan (PICK), sejak ia dilancarkan beberapa bulan lalu.

 Beliau berkata daripada jumlah itu seramai 1,859,426 orang sudah mendapat janji temu masing-masing termasuk 1,105,033 orang sudah mendapat dos pertama dan 681,426 orang sudah lengkap menerima dos kedua, sekali gus menjadikan jumlah sudah divaksinasi ialaha keseluruhan 1,786,459 orang.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.