nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

MOT nafi batal lesen individu 70 tahun ke atas

26 SEPT: Kementerian Pengangkutan (MOT) menafikan kerajaan akan membatalkan lesen milik warga emas berusia 70 tahun ke atas dalam masa terdekat.

Menterinya, Datuk Seri Dr Wee Ka Siong menegaskan Seksyen 30 Akta Pengangkutan Jalan 1987 yang berkuat kuasa pada masa ini menetapkan tanggungjawab kepada pemandu atau pemegang lesen untuk secara sukarela menyerahkan lesen memandu apabila mempunyai tahap kesihatan yang tidak memuaskan dan boleh membahayakan pengguna jalan raya yang lain.

Ka Siong membuat kenyataan itu di laman Facebooknya hari ini.

Hari ini tular berita mengenai warga emas berusia 70 tahun perlu menyerahkan lesen memandu kepada Jabatan Pengangkatan Jalan (JPJ) yang menggunakan nama portal MalaysiaGazette.

Semalam MOT mengesahkan kerajaan tidak bercadang membatalkan lesen milik warga emas berusia 70 tahun ke atas dalam masa terdekat.

Tindakan menarik balik atau mengehadkan lesen memandu bagi pemandu berusia 70 tahun ke atas akan menjadi pilihan terakhir setelah individu berkenaan didapati tiada keupayaan atau kemampuan untuk memandu.

Dalam kenyataan itu, Ka Siong menyatakan seseorang hanya berdasarkan faktor umur atau merujuk kepada kes terpencil hanya akan menimbulkan diskriminasi kepada golongan berkenaan.

Justeru, beliau berkata sebarang perubahan dasar berhubung Lesen Kenderaan Motor (LKM) dan Lesen Memandu Malaysia (LLM) perlu dilakukan dengan pendekatan sistematik dan menyeluruh serta berdasarkan bukti kukuh.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.