nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

India benarkan ujian vaksinasi COVID-19 kanak-kanak

28 SEPT: Pengeluar vaksin terbesar dunia, Institut Serum India (SII) dibenarkan untuk menjalankan kajian klinikal bagi kanak-kanak berusia tujuh hingga 11 tahun.

Kebenaran itu diberikan oleh badan pengawal selia ubat-ubatan India hari ini sebagai persediaan untuk melindungi kelompok terbabit daripada wabak coronavirus.

“Jawatankuasa mengesyorkan bagi membenarkan pendaftaran membabitkan kumpulan usia tujuh hingga 11 tahun mengikut protokol dan mereka digalakkan tampil untuk mendaftar,” katanya.

SII sudah memberikan lebih daripada 870 juta dos vaksin kepada golongan dewasa dalam kalangan hampir 1.4 bilion penduduknya.

Panel pakar Pertubuhan Kawalan Piawaian Dadah Pusat India berkata perkara itu dilaksanakan selepas perbincangan secara terperinci.

SII sudah menjalankan ujian percubaan vaksin COVID-19 jenis AstraZeneca yang dikeluarkan di negara itu bagi lingkungan umur 12 hingga 17 tahun dan turut membentangkan data keselamatan membabitkan 100 peserta terawal.

Setakat ini, hanya firma farmaseutikal India, Zydus Cadila, menerima kelulusan penggunaan kecemasan vaksin COVID-19 untuk digunakan golongan dewasa dan kanak-kanak berusia 12 tahun ke atas.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.