nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Isu kekecohan rumah ibadat di Cheras sudah selesai

30 SEPT: Isu pembinaan laluan masuk ke tapak projek Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Jalan Sungai Besi berdekatan sebuah tokong di Cheras, yang mencetuskan kekecohan Isnin lalu, sudah diselesaikan secara baik dengan semua pihak berkepentingan.

Menteri Wilayah Persekutuan, Datuk Seri Shahidan Kassim berkata, insiden kekecohan berkenaan timbul kerana ramai salah faham berikutan ada individu tertentu menyebarkan khabar angin kononnya pihak berkuasa mahu merobohkan tokong terbabit.

Jelasnya,  pihak berkuasa sebenarnya bukan mahu merobohkan tokong itu tetapi sebaliknya hanya mahu membina laluan masuk ke tapak sekolah terbabit sahaja.

“Kita bukan mahu merobohkan tokong, cuma mahu membina jalan bersebelahan dengan rumah ibadat bukan Islam terbabit.

“Jadi apabila orang mula bercakap kononnya ada perobohan tokong maka tercetuslah kekecohan, walaupun ia hanya membabitkan pembinaan jalan bersebelahan sahaja.

Datuk Seri Shahidan Kassim

“Justeru, selepas proses rundingan dilakukan dengan pihak pengurusan tokong dan kontraktor, mereka mencapai satu kata sepakat.

“Ini kerana kawasan pembinaan laluan masuk ke sekolah terbabit bukan sebahagian daripada tanah milik tokong itu sebaliknya ia memang tanah yang diperuntukkan bagi pembinaan jalan untuk kegunaan orang awam,” katanya ketika ditemui pemberita hari ini.

Isnin lalu, media melaporkan tindakan sekumpulan individu yang terlibat dalam rusuhan menghalang pembinaan jalan bersebelahan tokong di Sungai Besi di sini berpunca daripada salah faham.

Ia menyebabkan kira-kira 30 individu berbangsa Cina membawa kayu dan besi merusuh di hadapan tokong tersebut.

Susulan kejadian rusuhan itu, pihak polis telah menahan enam individu yang terlibat untuk membantu siasatan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.