nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Perjumpaan dengan ‘top five’ UMNO bincang PRU15 ditangguh

14 SEPT : Perjumpaan dengan lima pemimpin tertinggi atau ‘Top Five’ UMNO bagi membincangkan mengenai tarikh Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU-15) yang dijadual diadakan Sabtu ini ditangguhkan, kata Perdana Menteri yang juga Naib Presiden UMNO, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob.

Kata Ismail Sabri,  ia ditangguhkan susulan penangguhan Mesyuarat Majlis Kerja Tertinggi (MKT) Khas yang sepatutnya diadakan pada hari sama.

Sehubungan itu, perjumpaan dengan lima pemimpin utama UMNO itu menurutnya akan diatur semula sebelum berlangsungnya mesyuarat MKT akan datang.

“Tarikh baharu bagi mesyuarat MKT Khas UMNO itu bagaimanapun akan diumumkan oleh Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan nanti.

“Sabtu ini sepatutnya mesyuarat MKT Khas tetapi kita menerima mesej bahawa ia ditangguhkan.

“Kebiasaannya sebelum mesyuarat MKT, akan ada perjumpaan dengan ‘Top Five’ dan biro politik, jadi perjumpaan akan dibuat pada mesyuarat akan datang,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada pemberita malam ini selepas menghadiri Majlis Apresiasi Pavilion Malaysia malam ini.

‘Top Five’ UMNO merujuk kepada Presiden, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi; Timbalan Presiden, Datuk Seri Mohamad Hasan serta tiga Naib Presiden iaitu Datuk Seri Mohamed Khaled Nordin, Datuk Seri Mahdzir Khalid dan perdana menteri sendiri.

Sebelum ini, Ismail Sabri dilaporkan berkata pertemuan dengan lima kepimpinan tertinggi UMNO bagi tujuan membincangkan tarikh PRU-15 akan diadakan dalam masa terdekat mungkin sebelum pembentangan Bajet 2023 yang dijadualkan pada 7 Oktober depan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.