nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tajuddin umum pertahan kerusi Parlimen Pasir Salak

23 SEPT : Ahli Parlimen Pasir Salak, Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman mengumumkan untuk mempertahankan kerusi Parlimen yang sedang disandangnya itu pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).

Tajuddin berkata, keputusannya itu mendapat sokongan sebahagian besar ahli-ahli UMNO di cawangan Bahagian Pasir Salak.

Katanya lagi, majoriti ahli parti di bahagiannya juga mahukan beliau bertanding di kerusi tersebut.

“Saya tidak mahu dikatakan ‘masuk bakul angkat sendiri’, tetapi anda boleh menilai dengan fakta di mana kelemahan saya sebagai ketua bahagian selama ini.

“Ahli UMNO di Pasir Salak 100 peratus sokong saya sebagai calon Ahli Parlimen.

“Malah jawatankuasa bahagian juga mencalonkan nama saya yang mana cawangan-cawangan juga menyokong sokong saya bertanding di kerusi Parlimen itu,” katanya.

Beliau berkata demikian pemberita ketika sesi beramah mesra bersama media di Ipoh pada Jumaat.

Walaupun beliau digugurkan daripada jawatan ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) sebelum ini, Tajuddin berkata ia tidak menghalang ahli-ahli UMNO Bahagian Pasir Salak untuk mencalonkan beliau bertanding di kerusi Parlimen itu lagi.

Jelasnya lagi, selama beliau memimpin parti di kawasan berkenaan, UMNO Bahagian Pasir Salak mempunyai rekod yang baik selain tidak wujud sebarang perpecahan dalaman.

Pada masa sama, Tajuddin turut mengesahkan Ketua Wanita UMNO Perak Datuk Dr Wan Noorashikin Wan Nordin telah dicalonkan UMNO Bahagian untuk mempertahankan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Kampung Gajah pada PRU15.

Katanya, sementara Timbalan Ketua UMNO bahagian, Khairul Azwan Harun pula dicalonkan oleh untuk bertanding di kerusi DUN Sungai Manik.

“UMNO Bahagian mahu Dr Wan sebagai calon di (DUN) Kampung Gajah kerana dia telah menjalankan kerja yang bagus. Malah rakyat menerimanya dengan baik.

“Selain itu, Ttmbalan saya, Khairul Azwan (Harun) dicalonkan (untuk bertanding di DUN) Sungai Manik.

“Tidak ada pertikaian dalam kalangan ahli. Saya sudah mendapatkan respon semua cawangan dalam perjumpaan, dan mereka semua setuju,” katanya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.