nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Orang ramai dinasihat jauhi pantai di Kuala Langat hingga Khamis

26 SEPT : Berikutan fenomena air pasang besar yang dijangka melanda daerah Kuala Langat esok, orang ramai dinasihatkan untuk mengelak berada dan melakukan sebarang aktiviti di kawasan pantai berkenaan.

Majlis Perbandaran Kuala Langat (MPKL) memaklumkan, susulan fenomena itu, beberapa pantai iaitu Pantai Kelanang, Pantai Baru Morib, Pantai Morib, Pantai Batu Laut, Pantai Cunang dan Jeti Tanjong Sepat akan ditutup kepada orang awam sehingga Khamis ini.

“Sebarang aktiviti seperti mandi, berkhemah, berkelah, memancing, menaiki bot dan berniaga tidak dibenarkan di kawasan terbabit sepanjang tempoh tiga hari ini,” katanya menerusi hantaran di Facebook hari ini.

Menurut hantaran itu lagi, orang ramai boleh menghubungi Skuad Pantas MPKL menerusi talian 012-3004256 untuk sebarang pertanyaan lanjut dan aduan berkaitan fenomena berkenaan.

Sementara itu, berdasarkan ramalan air pasang besar, daerah Kuala Langat dijangka merekodkan ketinggian 5.3 meter pada jam 6.52 pagi Selasa (esok) diikuti 5.4 meter pada jam 7.53 pagi Rabu dan 5.3 meter pada jam 6.42 pagi pada Khamis.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.