nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PRU15 : Jentera BN mesti kekal fokus untuk kemenangan

5 NOV : Pengerusi Barisan Nasional (BN), Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi meminta agar semua jentera BN untuk kekal fokus dan memanfaatkan seluruh tempoh berkempen bagi menjamin kemenangan pada Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15).

Katanya dalam satu hantaran di Facebook miliknya, persediaan itu perlu dibuat bagi menangkis tohmahan dan propaganda parti lawan, terhadap kepemimpinan gabungan itu.

Katanya, parti lawan maklum mengenai kekuatan sebenar BN terletak pada muafakat jutaan ahlinya yang diterjemahkan pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Melaka dan Johor, sebelum ini.

“Ingatlah kita sedang menggalas kisah perjuangan yang ikhlas dan jauh lebih mustahak, berbanding perjuangan sosok tertentu. Kita sudah mara sejauh ini sejak PRU14, menghampiri destinasi. Maka jangan terhenti langkah dan sematkan perjuangan kita semata-mata adalah BN.

“Ketahuilah juga musuh tidak berhenti menyebarkan fitnah dan propaganda terhadap pemimpin BN, seperti dilakukan pada PRU14. Mereka berusaha mengadu domba kepimpinan BN dengan harapan ada penyokong yang terpedaya seperti 9 Mei 2018.

“Justeru, jangan benarkan bisikan mereka berjaya kali ini. Usah tewas kepada perang psikologi seperti sebelum ini,” katanya.

Sementara itu, Ahmad Zahid yang juga Presiden UMNO mengakui, parti lawan akan menggunakan strategi menyerang kepemimpinan BN, terutamanya beliau kerana melihat perkara itu sebagai ancaman politik mereka.

“Sehingga masing-masing gigih menyebarkan naratif palsu, konon sokong BN bermakna sokong PH, atau sokong BN bermakna sokong PN.

“Usah peduli dan teruskan momentum kemuafakatan BN kerana kesepakatan kita hanyalah semata-mata untuk BN. Insya-Allah sepakat membawa berkat,” katanya yang juga penyandang kerusi Parlimen Bagan Datuk.

Ahmad Zahid turut meminta agar semua bekas wakil rakyat gabungan itu yang tidak tercalon pada PRU15 supaya tidak meratap perkara berkenaan, sebaliknya terus bertaut pada perjuangan BN.

Beliau juga berterima kasih kerana bekas wakil rakyat berkenaan kerana kekal bersama BN dan memberi sokongan kepada calon baharu yang juga rakan seperjuangan masing-masing.

“Realiti perjuangan BN tidak pernah tentang mana-mana individu. Sebaliknya tentang apa yang mustahak untuk masa depan parti, rakyat dan negara.

“Ada akar umbi bertanya mengapa BN tidak mencalonkan nama tertentu untuk memberi peluang kepada muka baharu. Pada saya, inilah pengorbanan yang seterusnya yang harus dilakukan, demi memastikan BN memenuhi aspirasi kestabilan dan kemakmuran negara.

“Pemimpin datang dan pergi. Saya juga tentunya apabila telah tiba masa dan ketikanya suatu hari nanti perlu memberi laluan kepada yang baharu,” katanya.

Mengulas lanjut, beliau berkata, BN pada PRU15 menampilkan calon terdiri daripada gandingan muka lama dan baharu yang berpengalaman dan sarat dengan pengetahuan, selain memiliki ciri boleh menang, diterima dan disukai.

Katanya, calon berkenaan antara lain dihantar ke gelanggang PRU15 dengan semangat kesetiaan dan tekad perjuangan, mengembalikan BN sebagai kerajaan dominan, pada 19 November ini.

“Mereka ini adalah ‘best of the best’ (terbaik antara yang terbaik) daripada BN untuk menggalas amanah parti dan rakyat bagi memastikan kestabilan, demi kemakmuran di Malaysia.

“Calon BN ini juga yang sudah disaring dan diketahui tidak beralih kepada naratif politik berbeza ketika (BN) menjadi pembangkang mahupun kerajaan.

“Insya-Allah calon yang diketengahkan ini mampu beri perkhidmatan terbaik kepada masyarakat dan negara, sekali gus mengorak sebuah muafakat rakyat,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.