nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Mahkamah Belanda sahkan pesawat MH17 ditembak peluru berpandu buatan Russia

17 NOV : Mahkamah Belanda hari ini mengesahkan penemuan bahawa pesawat penumpang MH17 ditembak jatuh oleh peluru berpandu buatan Russia dalam tragedi pada 2014 yang menggemparkan dunia.

Mahkamah itu yang mengendalikan perbicaraan empat suspek lelaki dikaitkan dengan insiden berkenaan tanpa kehadiran tertuduh, dalam penghakimannya berkata, peluru berpandu terbabit ditembak dari sebuah padang di timur Ukraine.

“Mahkamah berpandangan MH17 ditembak jatuh oleh peluru berpandu BUK yang dilancarkan dari sebuah padang ladang berhampiran Pervomaisk, mengorbankan kesemua 283 penumpang dan 15 kru,” kata Hakim Hendrik Steenhuis.

Mahkamah berkata, Russia mempunyai kawalan menyeluruh ke atas pasukan tentera kumpulan pemisah di timur Ukraine ketika kejadian.

“Dari pertengahan Mei 2014, Russia mempunyai apa yang dikatakan kawalan menyeluruh ke atas Republik Rakyat Donetsk,” kata Steenhuis merujuk kepada wilayah tempat pesawat itu ditembak jatuh.

Pada 17 Julai 2014, pesawat itu yang dalam perjalanan dari Amsterdam ke Kuala Lumpur, ditembak jatuh di timur Ukraine sehingga meragut nyawa kesemua 298 penumpang dan anak kapal dari 10 negara berbeza, dengan lebih separuh daripadanya adalah warga Belanda.

Ketika kejadian, kawasan terbabit adalah lokasi pertempuran antara kumpulan pemisah yang disokong Russia dengan tentera Ukraine.

Keluarga mangsa yang hadir untuk mengikuti penghakiman berkenaan menegaskan, keputusan mahkamah itu akan menjadi satu peristiwa penting, walaupun kesemua tertuduh yang berdepan hukuman penjara seumur hidup jika sabit kesalahan, masih diburu hingga kini.

Kesemua tertuduh itu dipercayai berada di Russia yang tidak akan mengekstradisi mereka.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.