nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

350 pekerja penyelenggaraan lapangan terbang Heathrow lancar mogok

18 NOV : Lapangan Terbang Heathrow di London kini bersiap sedia menghadapi gangguan apabila 350 pekerja penyelenggaraannya melancarkan mogok tiga hari untuk menuntut kenaikan gaji hari ini.

Mogok itu turut mendapat sokongan Unite, satu daripada kesatuan terbesar dan terkemuka di United Kingdom (UK).

“350 pekerja, yang adalah ahli Unite memulakan pemberhentian operasi selama 72 jam mulai 04:00 pada Jumaat, 18 November,” menurut Unite.

Gangguan berkemungkinan akan menjejaskan penerbangan yang berlepas dari terminal 2, 3 dan 4, khususnya yang dikendalikan American Airlines, Lufthansa, Swiss Air, Austrian Airlines, Egypt Air, Aer Lingus dan Finnair.

Namun, mogok itu tidak menjejaskan Qatar Airways yang akan berlepas membawa penumpang untuk menyaksikan Piala Dunia.

Unite berkata, mogok itu dianjurkan Menzies (syarikat yang mengendali Heathrow), memandangkan kenaikan gaji yang ditawarkan syarikat kepada pekerjanya seolah-olah tidak masuk akal dan tidak cukup untuk menangani kadar inflasi sebenar pada 14.2 peratus.

Sky News melaporkan pekerja di Lapangan Terbang Heathrow telah pun memulakan mogok dan pihak pengurusan sedang mencari penyelesaian.

“(Pengurusan lapangan terbang) sedang berbincang dengan rakan kongsi syarikat penerbangan kami tentang rancangan luar jangka yang boleh mereka laksanakan… Keutamaan kami ialah memastikan penumpang tidak terganggu akibat kekurangan pengendali,” kata jurucakap itu kepada Sky News.

Mogok pekerja semakin kerap di UK selari dengan inflasi yang melambung tinggi yang mencapai rekod 11.1 peratus pada Oktober.

Kegagalan bekas Perdana Menteri, Liz Truss untuk mengekang kenaikan harga dan menghapuskan defisit bajet menyebabkan peletakan jawatannya bulan lalu.

Penggantinya, Rishi Sunak akan membentangkan pelan kewangan jangka pertengahan semalam yang bergantung kepada kenaikan cukai dan pengurangan perbelanjaan awam untuk menstabilkan ekonomi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.