nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Megat Zulkarnain dilantik Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor

25 NOV : Ketua UMNO Bahagian Gombak, Datuk Megat Zulkarnain Omardin telah dilantik sebagai Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor bagi menggantikan Tan Sri Noh Omar.

Pelantikan beliau yang juga Ahli Majlis Kerja Tertinggi (MKT) UMNO yang baharu,  disahkan Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan semalam.

Megat Zulkarnain dilantik susulan peletakan jawatan Noh sebagai Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor, Ahad lalu selepas hilang kepercayaan dengan kepemimpinan Presiden, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi.

Noh yang pernah menyandang Parlimen Tanjong Karang selama enam penggal, tidak dicalonkan dalam Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) yang menyaksikan Barisan Nasional (BN) Selangor kalah di semua 22 kerusi ditandingi di negeri itu.

Selain itu, Datuk Suraya Yaacob turut dilantik sebagai Timbalan Pengerusi Perhubungan UMNO Kedah menggantikan Datuk Othman Aziz yang melepaskan jawatan terbabit susulan kekalahan BN Kedah pada PRU15.

Selain itu, Ketua UMNO Bahagian Wangsa Maju, Datuk Seri Mohd Shafei Abdullah juga dilantik sebagai ahli MKT yang baharu bersama Megat Zulkarnain, yang mana kedua-duanya mengangkat sumpah Rabu lalu.

Pada PRU15 yang keputusannya diumumkan Ahad lalu, BN memperoleh 30 kerusi Parlimen iaitu jumlah kerusi lebih rendah berbanding dicapai gabungan itu pada PRU14.

Pada PRU14, BN menang di 79 kerusi dengan 54 daripadanya dimenangi UMNO.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.