nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Terengganu fail petisyen mohon batal keputusan PRU-15, 3 parlimen

16 JAN: UMNO Terengganu memfailkan petisyen memohon mahkamah membatalkan keputusan PRU-15 membabitkan tiga kawasan parlimen di negeri itu termasuk di Marang dipercayai ada kaitan dengan pengagihan wang kepada pengundi.

Pengerusi Perhubungan UMNO Terengganu, Datuk Seri Ahmad Said mendakwa terdapat pengagihan wang secara berleluasa di Parlimen Marang, Kemaman dan Kuala Terengganu dalam tempoh tersebut.

Malah katanya, beliau tidak pernah melihat, sepanjang tempoh sembilan kali bertanding, wang berleluasa digunakan.

“Sebab itu saya pernah tanya dulu, dari mana datang duit ini yang begitu banyak. Sebab itu di Kemaman, pada malam 18 November, pilihan raya pada 19 November… pada malam 18 November, mereka dah adakan perarakan di Kemaman.

“Mereka tahu, dengan duit dikeluarkan itu, dengan pengundi yang dibayar, mereka pasti menang dan saya kalah lebih daripada 27,000 undi di Kemaman,” katanya dalam sidang media di Menara Dato’ Onn, pada hari ini.

Ahmad mendakwa, pengagihan wang itu berlaku di lapan Parlimen di Terengganu, namun, kerana kesukaran untuk mendapatkan saksi, hanya tiga petisyen dapat difailkan buat masa ini.

Mengambil contoh isu sama di Cameron Highlands sebelum ini, Ahmad berkata, hakim membatalkan keputusan pilihan raya dan mengarahkan ia diadakan semula selepas mendapati berlakunya pengagihan wang di kawasan itu.

Tambahnya, beliau berharap tindakan sama diambil terhadap ketiga-tiga kawasan itu berpandukan kepada petisyen pilihan raya dihantar pihaknya.

Dalam pada itu, peguam Amin Othman memaklumkan, pihaknya sudah mempunyai cukup saksi untuk membawa kes itu ke mahkamah nanti dan setakat ini, jumlahnya hampir 20 orang.

Tammbahnya petisyen pertama adalah di Marang, terhadap Tan Sri Abdul Hadi Awang, kedua, melibatkan Kuala Terengganu dan ketiga, Kemaman.

Petisyen telah difailkan pada 3 Januari 2023, dan telah dihantar kepada ketiga-tiga calon yang menang termasuk kepada Abdul Hadi,

Petisyen tersebut akan difailkan mengikut Akta Kesalahan Pilihan Raya 1954.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.