nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Menteri kecualikan pendaftaran pembatalan UMNO

7 MAC: Menteri Dalam Negeri Datuk Seri Saifuddin Nasution Ismail menggunakan budi bicaranya memberi pengecualian kepada UMNO daripada dibatalkan pendaftarannya.

Dalam kenyataannya hari ini, beliau berkata kementeriannya memberi pengecualian daripada pematuhan Seksyen 13(1)(c)(iv) Akta Pertubuhan 1966 kepada parti itu.

Ia berhubung usul tambahan yang diluluskan dalam Perhimpunan Agung UMNO 2022 berkaitan jawatan presiden dan timbalan presiden UMNO yang tidak dipertandingkan pada pemilihan parti.

Saifuddin berkata keputusan itu dibuat setelah meneliti ketetapan yang dibuat oleh perhimpunan itu daripada setiausaha Agung UMNO pada 3 Mac 2023.

Menurut seksyen 70 akta itu, menteri boleh menggunakan budi bicara bagi mengecualikan sesebuah pertubuhan daripada mana-mana peruntukan bawahnya.

Dua hari lalu Presiden UMNO Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata pihaknya akan menerbitkan surat daripada Jabatan Pendaftaran Pertubuhan (RoS) yang meluluskan usul tambahan parti itu agar dua jawatan tertinggi parti tidak dipertandingkan pada pemilihan tahun ini.

Tindakan itu akan dibuat bagi memberi noktah kepada polemik berkaitan perkara itu setelah beverapa ahli UMNO membuat laporan kepada RoS bergubung isu tambahan itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.