nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan sedia dikritik media, pemimpin tidak perlu cemas

29 MEI : Kerajaan terbuka menerima kritikan media dan sedia memohon maaf sekiranya wujud kelemahan.

Sehubunganitu, Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata barisan pemimpin dalam pentadbirannya tidak perlu cemas atau takut dengan kritikan tersebut.

“Kritikan-kritikan terhadap perdana menteri atau pimpinan itu diharuskan dan tak harus timbulkan rasa cemas dan takut dalam kalangan pimpinan.

“Saya lontarkan idea ini kerana saya yakin apa yang kita lakukan dan saya bersedia bertempur dengan hujah dan kalau benar ada kelemahan, kita bersedia mohon maaf dan melakukan perubahan yang wajar.

“Jadi sebab itu, rakan-rakan wartawan yang beri sambutan luar biasa pada hari ini, harus menerima kenyataan.

“Jangan terasa mesti ada self-censorship kerana kalau kita mahu semarakkan suasana kebebasan dan demokrasi ini, kita harus hormati (prinsip kebebasan media),” katanya dalam ucapan sempena sambutan Hari Wartawan Nasional (Hawana) 2023 di Ipoh, semalam.

Dalam ucapan sama beliau menyentuh soal ruang yang diminta untuk perasuah mempertahankan diri mereka.

“Dalam soal gerakan anti rasuah yang sungguh-sungguh sedang kita cuba. Ada rakan-rakan media yang sebut kita harus berikan ruang yang bebas kepada usaha menolak rasuah dan ruang yang cukup bebas kepada perasuah mempertahankan diri mereka.

“Saya anggap pandangan ini aneh.
“Untuk memberi ruang kepada perasuah mempertahankan pandangan mereka seandainya mereka itu bersih, itu boleh tapi untuk mempertahankan perasuah atau penindas atau penjenayah itu tentunya tak wajar…sekiranya kita mahu angkat darjat dan martabat bangsa dan negara.

“Ini tidak bermakna kita teruskan beberapa aspek budaya lampau di mana siapa yang memerintah itu akan mendapat sanjungan dan pujian (manakala) yang membangkang atau tidak bersama pemerintah itu akan dicaci dan dihina.
Saya tak mahu (amalan) ini diteruskan,” katanya.
Tambahnya, mereka yang memilih untuk menentang perlu diberikan hak bersuara tanpa merasa mereka akan terus dicela dan dihina seperti yang dialaminya sebagai pembangkang sebelum ini.

“Inilah perubahan yang dikata politik berdasarkan nilai,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.