nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

penjawat awam jangan tersanjung pujian, jaga integriti

30 MEI: Penjawat awam diingatkan jangan tersanjung dengan pujian dan kekal selesa sebaliknya sentiasa menjaga integriti perkhidmatan dan kementerian.

Timbalan Perdana Menteri Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, penjawat awam perlu membuat pembaharuan yang berterusan bagi memastikan terus relevan serta responsif dalam memenuhi harapan rakyat.

Beliau juga mahu budaya apresiasi diamalkan bagi menghargai pencapaian penjawat awam termasuk kepada yang sudah bersara sebagai menghargai sumbangan mereka.

Katanya, setiap prestasi boleh diiukur dengan pelbagai kaedah termasuk memberi perkhidmatan kepada kumpulan sasaran terutama di luar bandar.

“Perubahan mesti dirasakan oleh rakyat bukan sekadar dibentangkan di atas kertas. Mari lakukan yang terbaik untuk kementerian kita,” katanya.

Beliau berkata demikian di Majlis Perkhidmatan Cemerlang (MPC) dan Apresiasi Kementerian Kemajuan Desa dan Wilayah (KKDW) 2023 di Putrajaya, hari ini.

Ahmad Zahid yang juga Menteri Kemajuan Desa dan Wilayah berkata,
setakat ini beliau dan pengurusan tertinggi berpuashati dengan prestasi pegawai dan kakitangan malah tidak ada pegawai yang ditukar atau diambil tindakan.

Namun katanya, peristiwa pegawai sebuah agensi yang pecah amanah akan menjadi nila setitik yang akan merosakkan susu sebelanga.

“Saya dan timbalan (menteri) tidak akan berkompromi dengan individu yang pecah amanah, penyelewengan dan menyalahguna kuasa,” ujarnya.

Pada msjlis itu 10 orang menerima Pingat Perkhidmatan Cemerlang (BPC), 86 orang penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang (APC) bagi 2022 serta 5 pesara kementerian dan agensi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.