nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Malaysia yakin hubungan ekonomi China boleh diperkukuh

17 SEPT : Selain dapat menyuburkan kerjasama perdagangan dan merangsang pertumbuhan ekonomi, penganjuran Ekspo China-ASEAN ke-20 (CAEXPO 2023) dapat menjadi pemangkin kepada perniagaan Malaysia untuk berkembang ke peringkat antarabangsa.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, CAEXPO 2023 memberi gambaran tentang kerjasama strategik yang berterusan negara-negara ASEAN dengan China, di bawah Perjanjian Perdagangan Bebas ASEAN-China (ACFTA).

Katanya, Rundingan Penambahbaikan ACFTA 3.0 yang sedang berjalan amat penting bagi pemulihan pasca-pandemik COVID-19, meningkatkan hubungan perdagangan dan pelaburan antara ASEAN dan China, serta memastikan pergerakan barangan dan perkhidmatan yang lancar.

“Kemasukan rundingan yang termasuk bidang pertumbuhan baharu seperti ekonomi digital, teknologi hijau, kesalinghubungan rantaian bekalan, persaingan, perlindungan pengguna dan perniagaan mikro, kecil dan sederhana (MSME) – memastikan perjanjian itu kekal relevan dan berwawasan.

“Malaysia akan terus menyokong usaha ASEAN dan China untuk memuktamadkan Rundingan Penambahbaikan ACFTA 3.0 menjelang tahun 2024,” katanya ketika menyampaikan ucaptamanya sempena ekspo tersebut di Nanning, hari ini.

Anwar terdahulu tiba di Nanning, ibu kota Wilayah Autonomi Guangxi Zhuang di selatan China, pada jam 3.54 pagi Ahad, bagi menghadiri CAEXPO 2023 dan Sidang Kemuncak Perniagaan dan Pelaburan China-ASEAN (CABIS) yang berlangsung dari 16 hingga 19 September ini.

Beliau dijadual mengadakan pertemuan dengan rakan sejawatnya, Li Qiang dan kedua-dua pemimpin akan membincangkan hubungan dua hala Malaysia-China selain bertukar-tukar pandangan mengenai isu serantau serta antarabangsa yang mempunyai kepentingan bersama sebelum menghadiri jamuan makan tengah hari yang dihoskan oleh Li.

Anwar dalam masa yang sama turut berkata, Belt and Road Initiative oleh China amat penting dalam mengukuhkan hubungan antara rantau ASEAN dengan negara itu, selain kesemua negara lain yang terlibat dalam BRI.

“Malaysia, sebagai antara penyokong awal, telah membayangkan inisiatif ini sebagai satu laluan ke arah kesalinghubungan dan peluang pertumbuhan baharu merentasi rantau ASEAN, Asia Pasifik, Afrika, serta Eropah Timur dan Eropah Tengah.

“Kami amat menghargai sokongan tidak berbelah bahagi China, khususnya dalam memastikan pertumbuhan ekonomi di rantau ini dapat diterjemah menjadi pengagihan kemakmuran bagi rakyat,” katanya lagi.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.