nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pemergian Tun Taib: Sarawak berkabung 2 hari

21 FEB : Kerajaan Sarawak berkabung dua hari pada 21 dan 22 Februari bagi menghormati pemergian bekas Yang di-Pertua Negeri, Tun Abdul Taib Mahmud.

Setiausaha Kerajaan Negeri, Datuk Amar Abu Bakar Marzuki dalam satu kenyataan rasmi berkata semua majlis rasmi melibatkan acara-acara hiburan perlu ditangguhkan.

“Bendera hendaklah dikibarkan separuh tiang,” katanya menerusi notis ringkas kepada seluruh penjawat awam di Sarawak, hari ini.

Sementara itu, Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Fadilah Yusof dalam hantaran di Facebook, berkata pemergian Allahyarham satu kehilangan besar buat Sarawak dan negara.

‘Sedih dan dukacita di atas perginya Negarawan, Ayahanda Tun Pehin Sri Hj Abdul Taib Mahmud, mantan Yang Dipertua Negeri Sarawak dan mantan Ketua Menteri Sarawak, awal pagi ini di sebuah hospital di Kuala Lumpur.

‘Pemergian Almarhum adalah satu kehilangan besar bukan sahaja buat Sarawak, malah juga Negara. Almarhum juga pernah berkhidmat sebagai Menteri di peringkat Persekutuan sebelum kembali ke Sarawak,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.