nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

14,922 Individu Ditahan Sepanjang PKP Fasa 1 & 2

15 APRIL: Jumlah individu ditahan oleh polis sepanjang pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) Fasa 2 meningkat berbanding PKP Fasa 1.

Sepanjang PKP Fasa 2, sebanyak 11,295 tangkapan dilaporkan  berbanding 3,627 tangkapan yang direkodkan pada PKP Fasa 1.

Ini menjadikan keseluruhan tankap bagi tempoh pelaksanaan PKP bermula 1 Mac hingga 14 April seramai 14,922 individu.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah, Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed, berkata peningkatan itu adalah disebabkan tindakan individu yang mengingkari arahan arahan PKP untuk tinggal di rumah.

“Ada antara individu yang ditahan ini dikesan melalui sekatan jalan raya (SJR) sehingga tiga hingga empat kali dengan alasan membeli barang keperluan.

“Malah ada juga individu ini tidak dapat memberikan sebarang alasan ketika ditanya tujuan mereka keluar dari rumah,” katanya pada sidang media khas di Bukit Aman, hari ini.

Huzir berkata, selaras dengan kenyataan Menteri Kanan (Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri, semalam, pihak polis akan terus menahan mana-mana individu yang dikesan melanggar arahan PKP bermula, hari ini.

“Kita akan menangkap individu terbabit dan membawanya ke balai untuk membuka kertas siasatan atas kesalahan melanggar PKP sebelum mendakwanya di mahkamah.

Beliau berkata, sehingga hari ini seramai 5,930 pesalah sudah dituduh di mahkamah di seluruh negara atas kesalahan melanggar PKP.

“Bagi PKP Fasa 3 ini, kita akan mengambil tindakan tegas dengan menangkap dan menuduh semua pesalah PKP di mahkamah.

“Tidak ada lagi kompaun, kita akan buka kertas siasatan dan bawa ke mahkamah kerana kita dapati masih lagi yang ingkar dan melanggar arahan PKP, ini tidak sepatutnya dilakukan rakyat Malaysia,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.